magyarfutball.hu

2008.12.27 Babost magához láncolta a NEC

2012-ig meghosszabbította Babos Gábor szerződését a NEC Nijmegen. A holland első osztályú csapatot 2005 óta szolgáló 34 éves hálóőr három szezon óta gyakorlatilag kirobbanthatatlan a nijmegeniek kapujából, klubja pedig most újabb négy évvel toldotta meg szerződését, csakúgy, mint a fiatal csatár, Mustafa El Kabir kontraktusát.

A NEC Nijmegen hivatalos honlapja örömmel közli szurkolóival a hírt, mi szerint a magyar válogatott első számú hálóőre további négy évig szolgálhatja a piros-zöldeket. Babos 2005-ben kölcsönben érkezett a NEC-hez a Feyenoordtól, majd végleg megvásárolták.
A magyar kapus rendre kiváló teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat, három szezon óta gyakorlatilag kirobbanthatatlan a NEC kapujából, és a szurkolók körében is az egyik legnagyobb kedvencnek számít.
A klub vezetősége nem is habozott, és újabb négy évig a csapathoz kötötte a remek képességű hálóőrt, aki akár a NEC-ből vonulhat majd vissza, tekintve, hogy 2012-ben már 38 esztendős lesz. Baboshoz hasonlóan 2012-ig írt alá a 20 éves csatár, Mustafa El Kabir is.