magyarfutball.hu

2016.01.28 Kalmár Frankfurtban!

Az RB Leipzig magyar válogatott középpályása, Kalmár Zsolt az ugyancsak a Bundesliga 2.-ben szereplő FSV Frankfurthoz került kölcsönbe.

Zsoltot kérdeztük: Hogy érzi magát? Örül-e a váltásnak? Hogy tekint a jövőre?
KALMÁR Zsolt: "Köszönöm szépen nagyon jól érzem magam!
Örülök a váltásnak, remélem hogy itt több lehetőséghez tudok majd jutni, hiszen most ez fontos nekem, hogy minden héten játsszak! Ha minden héten játszok és jó teljesítményt tudok nyújtani, akkor nagy esélyem lehet, hogy bekerüljek az EB keretbe. De ez meg kicsit odébb van. Most a legfontosabb, hogy játsszak! Sokat köszönhetek Esterházy Mátyásnak és Vörösbaranyi Józsefnek, hiszen nagyon sokat tettek érte, hogy ide tudjak igazolni. Nagyszerű munkát végeztek! Az RB Leipzignek is sokat köszönhetek, hiszen nagyon korrektek voltak mindennel szemben és megértették, hogy el szeretnék menni kölcsönbe, hogy rendszeres játék lehetőséghez jussak!"

ESTERHÁZY Mátyás: "Nagy volt az érdeklődés Zsolt iránt. Úgy érezzük, hogy ideális helyre került. Reményeink szerint rendszeres játéklehetőséghez jut majd Frankfurtban, ami az EB előtt kulcsfontosságú. A RedBull Lipcse vezetősége végig rendkívül korrekt volt, Ralf Ragnick, az RB Lipcse szakmai vezetője áldását adta a váltásra."