magyarfutball.hu

2013.12.13 Újabb holland ajánlat érkezhet a tehetségért

Vételi ajánlatot tett a Győri ETO legnagyobb tehetségének tartott Kalmár Zsoltért a holland élvonalban szereplő Heerenveen, de klubja elutasította azt. A friss hollandiai hírek szerint a klubigazgató megerősítette, hogy valóban érdeklődnek az U-válogatott játékos iránt, és azt is, hogy az Otigba Kennethet is foglalkoztató gárda még nem adta fel a lehetőségét annak, hogy megszerezze a 18 éves magyar középpályást.

Kedden számolt be honlapunk arról elsőként, hogy Kalmár Zsoltot vinné a holland Heerenveen, sőt, ajánlatot is tett érte, ám a győriek visszautasították azt.

A legfrissebb hollandiai információk szerint ugyanakkor még nem tekinthető teljesen lefutottnak az ügy és a Heerenveenél meg is erősítették hírünket, azaz a holland csapat valóban szeretné szerződtetni Kalmárt az ETO-tól.

- Valóban érdeklődünk a játékos iránt, de a magyarországi akadályokat még le kellene küzdenünk ahhoz, hogy ide tudjuk hozni - mondta Gaston Sporre klubigazgató a Leeuwarder Courant c. lapnak, utalva arra, hogy alighanem újabb kísérletet tesznek a középpályás megszerzésére.

A lap cikkében leszögezi, hogy Kalmár nem először járna Hollandiában, hiszen 2012-ben, miután egy nemzetközi torna legjobbja lett, a Feyenoord is tesztelte pár napig.