magyarfutball.hu

2012.10.08 Győr: a Feyenoordhoz utazik próbajátékra az ETO tehetsége

Október 11-én a holland élvonalbeli Feyenoordhoz utazik próbajátékra Kalmár Zsolt, a Győri ETO U19-es labdarúgócsapatának középpályása. Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere szerint nagy lehetőség ez az ifjú futballistának.

„Kiváló lehetőség ez neki sport- és tanulmányi szempontból is – kezdte a nemzetközi játékosügynök, Vörösbaranyi József a kisalfold.hu-nak. – Tehetséges futballista és olyan tapasztalatokat gyűjthet kint, amelyek a későbbiekben nagy hasznára lehetnek. Utánpótlástéren Hollandiában az egyik legprofibb klub a Feyenoord. Zsolt remek teljesítményt nyújt a korosztályos válogatottban is, minden esélye megvan arra, hogy egy eredményekben gazdag sportkarriert fusson be.”
Kalmár Zsolt már nagyon várja, hogy megmutathassa futballtudását az egyik legpatinásabb holland klubnál, a Feyenoordnál.
„„Nagyon örülök, szeretnék élni is a lehetőséggel. Ez nem mindennapi esély a számomra. Amúgy is ki akartam magam próbálni külföldön, ha úgy hozza a sors, egyszer majd szeretnék kint futballozni. Ennek érdekében mindent megteszek, megpróbálom a legjobb formámat mutatni. Egy álom válna valóra, ha ez egyszer összejön” – mondta a fiatal futballista, aki a korosztályos válogatottal augusztus végén Csehországban szerepelt, ahol a torna legjobb játékosa lett.