magyarfutball.hu

2019.06.27 Lang Ádám a ciprusi Omonia Nicosia csapatához igazolt!

A magyar légiós új csapata a mögöttünk hagyott idényben a hatodik helyen végzett a ciprusi első osztályú bajnokságban. Lang Ádám információink szerint szerdán utazott Ciprusra, ahol átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, amit követően aláírta szerződését, amely három évre szól.
Lang az MLSZ-nek elárulta, számára az a legfontosabb, hogy jó teljesítményt nyújtva ismét ott legyen a magyar válogatottban.
„Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk. Az Omonia is nagyon szeretett volna leigazolni és én magam is ide szerettem volna jönni, egyrészt, mert nem egy voltam a kinézett játékosaik közül, hanem kifejezetten engem akartak, másrészt pedig Henning Berg vezetőedző személye miatt, akivel a Vidinél dolgoztam együtt” – nyilatkozta Lang Ádám az mlsz.hu-nak.
kép
„Úgy gondolom, hogy ha továbbra is keményen dolgozom, akkor végre meglesz az eredménye és lehetőségem lesz ismét rendszeresen játszani, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a válogatottnál egyáltalán ismét szóba kerülhessen a nevem. Elsődleges célom ugyanis az, hogy jó teljesítményt nyújtva újra a válogatott tagja legyek. Ez számomra mindennél fontosabb” – tette hozzá Lang.

A 26 esztendős, 26-szoros válogatott középhátvéddel június elején bontott szerződést a kolozsvári CFR. A magyar futballista 24 találkozón (18 bajnoki és 5 Román Kupa-mérkőzés, valamint egy Európa-liga-selejtező) lépett pályára az előző idényben, amióta viszont március elején Dan Petrescu visszatért a CFR kispadjára, bajnokin egyáltalán nem számolt Langgal.