magyarfutball.hu

2008.11.16 Megműtötték a Loki védőjét

Először úgy tűnt, nem sérült meg komolyabban a DVSC-TEVA védőjének, Máté Péternek a térde. A minap történt artroszkópos beavatkozás során azonban kiderült: a sokszoros utánpótlás válogatott bekk korábban műtött bal térdében újfent elszakadtak a szalagok.

Újra Székesfehérváron került sor Máté Péter térdének alaposabb vizsgálatára, ahol ismételten dr. Abkarovics Géza térdspecialista végezte el a beavatkozást.
A védő rendkívül balszerencsés, hiszen az angol Readingnél töltött idő alatt a jobb, hazatérte után a bal lábában már diagnosztizáltak nála keresztszalag szakadást. A Ferencváros elleni, NB II-es bajnokin azonban újra rásérült a bal térdére.
- Pénteken az orvos artroszkóppal belenézett a bal térdembe, és kiderült, mégis elszakadt a keresztszalag - mondta a dvsc.hu-nak Máté Péter. - Betett egy műszalagot, ezen kívül még vissza kellett helyezni egy porcot. A beavatkozás jól sikerült. Meg kell várni, amíg a pótolt szalag beépül, hat hétig nem léphetek rá a sérült lábamra. Ezzel az eljárással feleannyi időt vesz igénybe a felépülés, de a visszatérést nem akarom elsietni.