magyarfutball.hu

2018.11.27 Magasföldi József távozik a Győri ETO csapatától!

A 2018/2019-es bajnoki idénynek NB I-es múlttal rendelkező, rutinos játékosokkal megerősített, bő kerettel vágott neki az ETO. Ennek ellenére a csapat nem tudott az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, így a vezetőség a mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontott Debreceni Andrással, Koltai Tamással, Magasföldi Józseffel, Hamar Ádámmal és Baracskai Rolanddal.

Azonban abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia képében elitakadémiát üzemeltet klubunk, így sok tehetséges, fiatal játékos várja, hogy bizonyíthasson a felnőtt bajnokságban. Az elkövetkező időszakban a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia fiatal tehetségeivel kiegészülve szeretnénk készülni a ránk váró kihívásokra, bízunk benne, hogy ETO nevelésű, ETO szívű játékosok segítségével újra szép eredményeket érhetünk el.

Debreceni Andrásnak, Koltai Tamásnak, Magasföldi Józsefnek, Hamar Ádámnak és Baracskai Rolandnak köszönjük az eddigi munkájukat, és további sok sikert kívánunk nekik a pályán és azon kívül egyaránt!