magyarfutball.hu

2010.08.26 Magasföldi József a Paks csapatához igazolt!

forrás: paksifc.hu
Az elmúlt fordulóban még az ellenfél – a Zalaegerszeg – játékosaként érkezett Paksra, a következő fordulóban pedig már paksi színekben léphet pályára Magasföldi József. A támadó középpályás 4 évre igazolt az atomvárosiakhoz. A frissen szerződtetett játékossal a klub honlapján készült rövid interjú.

- Szombaton még ellenfél volt itt Pakson, szerdán pedig már a csapat játékosaként edz. Háttér információk nélkül ez igen gyors váltásnak tűnik.

- Erről valóban nem sokan tudtak, még a két klubnál sem. Csak a vezetők és én tárgyaltunk erről, több alkalommal is, amolyan hat szem közt. Örülök, hogy Paksra kerültem.


- Miért örül?

- Mert egy jó csapathoz kerülök, ahol családias a légkör. Erős a játékoskeret, és már évek óta több van benne, mint amit eddig sikerült elérni. Bízom abban, hogy már ebben a szezonban meg tudjuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek.


- Gondolom, beilleszkedési problémái nem lesznek.

- Biztos nem, mivel sok játékost ismerek a csapatból, Báló Tamást, és Csehi Tamást például a korosztályos válogatottból, Sifter Tamás pedig jó barátom.


- Mit gondol, a Haladás ellen már játszani fog?

- Maradjunk a realitások talaján, hiszen már csak két nap van a meccsig. Kiss Károly dönt a kérdésben, de azért siettem ide már a mai edzésre, hogy minél előbb tudjak segíteni a csapatnak.

Magasföldi eddigi 169 NB I-es fellépésén 37 találatot jegyez, és bizony elnézve a paksiak szereplését, elfér egy gólerős csatár a keretükben.