magyarfutball.hu

2010.05.11 Bajzát nem kell a Diósgyőrnek

A dvtk.eu beszámolója szerint a mai nappal a Diósgyőr együttese felmentette a munkavégzés alól Bajzát Pétert és Vlado Jeknicset. A támadóra Tóth László sportigazgató tájékoztatása szerint sérülése, a légiósra pedig szerződésszegés miatt nem tartanak a szezon további részében igényt, hamarosan pedig újabb játékosok követhetik őket.
Tóth László sportigazgató a dvtk.eu-nak elmondta, Bajzátot és Jeknicset felmentették a munkavégzés alól, az idei szezonban már biztosan nem húzzák magukra a Diósgyőr mezét.
A télen érkezett támadó lovaglóizom-sérülése olyan mértékű, hogy emiatt nem tudna a csapat rendelkezésére állni az idei szezonban, így a klub hozzájárul, hogy idejét a sérülés kezeltetésére fordítsa, nem kell már részt vennie a csapat edzésein és mérkőzésein.
Jekniccsel kapcsolatban a búcsú oka, hogy a játékos szerződést szegett, úgy tudni, annak ellenére utazott próbajátékra Duisburgba, hogy az írásos megegyezés a miskolci klubhoz köti.
A légióst magatartása miatt hivatalosan is kizárták a DVTK keretéből, a szerződésbontás mikéntjéről később születik döntés. Tóth László tájékoztatása szerint rövid időn belül további labdarúgókkal kapcsolatban is hasonló bejelentések várhatóak még.