magyarfutball.hu

2013.01.30 Megvan Bajzát új klubja

A Nyíregyházi Spartacus hivatalos oldalán jelentette be Bajzát Péter leigazolását. A Pécsről érkező támadó fél plusz egy évre írt alá. A korábbi kétszeres gólkirály már játszott új klubjában, ahol egy szezonban 25 gólt szerzett.

A pécsiek kedden már bejelentették Simon Attila megszerzését, és akkor Elbert Gábor cégvezető elmondta, Bajzát Péter akár távozhat is baranyai együttestől. Szerda reggelre már az is kiderült, hol folytatja az NB I kétszeres gólkirálya.

A 31 éves játékos visszatért az NB II Keleti csoportjának 7. helyén álló Nyíregyházára, ahol már egy sikeres idényt eltöltött korábban, akkor 26 mérkőzésen 25 találatot jegyzett.

- Beszéltünk Péterrel, és ő is szeretett volna visszatérni Nyíregyházára, ahol nagyon jól érezte magát. Minket választott, pedig több együttes is kereste. Mivel érvényes szerződése volt a Péccsel, így velük is egyeztetni kellett, akik nagyon korrektek voltak. Mindenben megállapodtunk, és fél+1 éves szerződést kötöttünk a labdarúgóval - mondta Sipos Zoltán ügyvezető a Szpari hivatalos oldalának.

Bajzát az ősszel 14 bajnokin négy gólt ért el a Pécs játékosaként.