magyarfutball.hu

2008.11.06 A Loki kapusa Pakson folytatja

Csernyánszki Norbert, a DVSC-TEVA kapusa az őszi szezon végeztével Paksra igazol. A hálóőr négy és fél évet töltött a civis városban, ahol rengeteg siker részese volt, ám az utóbbi időben kevés játéklehetőséghez jutott. Csernyánszki klubcseréjében családi okok is szerepet játszottak.

A Debrecen hivatalos honlapja megerősítette, a két klub és a játékos már mindenben megegyezett, így nincs akadálya, hogy a téli felkészülést már a Tolna megyei együttesnél kezdje meg a kapus. Csernyánszki négy és fél évvel ezelőtt a Siófok együttesét hagyta ott a Loki kedvéért, a hajdúságaikkal pedig három bajnoki címet, egy bajnoki ezüstöt és egy Magyar Kupa-elsőséget szerzett.
A Tatabányáról szerződtetett, montenegrói válogatott Vukasin Polekszics azonban az utóbbi időben már tartósan a kispadra szorította a remek képességű kapust, aki ezért inkább a váltás mellett döntött.
A dvsc.hu szerint Csernyánszki döntésében családi okok is közrejátszottak, ugyanis a hálóőr családja nyáron költözött Székesfehérvárra, így a játékos szeretteihez is közelebb lehet. Csernyánszkit már a nyári szünetben is megkereste a Paks, ám akkor még nem került sor megegyezésre.