magyarfutball.hu

2010.04.26 Gulácsit a sorsdöntő hajrára is elkérték Liverpoolból

Gulácsi Péter kölcsönadását meghosszabbította a Liverpool és a Tranmere Rovers, így a portás a szezon utolsó két mérkőzésén is a harmadik ligás együttes rendelkezésére áll majd. A hálóőrnek olyan jól ment az előző összecsapásokon, hogy a kék-fehérek vezetői mindenképpen szerették volna maguknál tartani.

Gulácsi Péter eddig három mérkőzésen védte a kiesés ellen küzdő Tranmere kapuját, a mérlege egy győzelem, egy bravúrnak elkönyvelhető döntetlen, és egy hajrában bekapott gól miatt elszenvedett vereség. A portás teljesítményére egyik találkozón sem lehetett panasz, a jelek szerint a Rovers illetékesei is ezen a véleményen vannak.
A magyar tehetség eredetileg hivatalosan egy hétre került kölcsönben a kapusai sérülései miatt súlyos gondban lévő együtteshez, ezt azonban most az FA külön engedélyével sikeresen meghosszabbították a felek, így Gulácsi a bajnokság utolsó két, sorsdöntő találkozóján is a Tranmere stábjának rendelkezésére állhat.
Először a Championshipbe igyekvő, tehát feljutási álmokat dédelgető Millwall ellen vár szinte kilátástalan csata Gulácsiékra, majd a záró fordulóban a sereghajtóval mérkőznek. A Tranmere kilátásai nem valami fényesek, mert az is előfordulhat, hogy 6 pont is kevés lesz a bennmaradáshoz.
A pepsifoci.hu úgy tudja, a kapus hét közben végig Melwoodon edz a Liverpoollal, csak a meccsek előtti tréningekre engedi a Rovershez a légióst Rafa Benítez és csapata.