magyarfutball.hu

2004.01.28 Arany László Balmazújvárosba igazolt!

forrás: Hajdú-Bihari Napló
Optimista hangulatban készülhetnek a bajnokság folytatására az NB III-as Balmazújváros labdarúgói, hiszen a város vezetősége a csapat mellé állt, aminek köszönhetően megerősödhet a játékoskeret.

Minderről Berettyán Sándor klubelnök tájékoztatta a Naplót, aki elmondta, hogy eredményesen zárult a város polgármesterével folytatott tárgyalása a gárda jövőjét illetően, s mintegy két- három millióforinttal nő a tavalyihoz képest az idei önkormányzati támogatás. így immár mintegy kilenc millió forinttal támogatja ebben az esztendőben a város a futballistákat.

Erősítenek

Ennek köszönhetően máris eredményes lépéseket tettek a gárda megerősítése érdekében. Szinte már biztosra vehető, hogy sikerül hazacsábítani Nyírlugos- ról Plutzer Sándor kapust, s az NB Il-es Karcaggal is felvették már a kapcsolatot az egyébként debreceni Babotán átigazolása ügyében. De ennél is nagyobb fogásnak számit a volt válogatott középpályás, Arany László leigazolása, aki immár bizonyosan újvárosi színekben rúgja majd a labdát tavasszal.

Csak játszik

- Annyira megfogyatkozott Dorogon a játékoskeret, hogy edzőként nem láttam értelmét a folytatásnak, s mivel ez idáig egy kicsit főnök is voltam, így játékos
ként sem akartam maradni - indokolta átigazolása hátterét Arany László, akit kizárólag játszani hívtak Újvárosra, s egyelőre a nyárig kötelezte el magát.
Az érkezőkkel ellentétben a távozók listája igencsak rövid, hiszen a korábbi hírekkel ellentétben eddig csupán a Rabára igazolt Kovács István intett búcsút a csapatnak, amely szombaton 14 órai kezdettel a Nagyhegyes vendéglátójaként játssza le az idei első edzőmeccsét.