magyarfutball.hu

2017.06.20 Rabóczki Balázs lett az Újpest kapusedzője!

Rabóczki Balázs neve sokaknak ismerősen csenghet, az egykori válogatott hálóőr színes aktív karriert tudhat maga mögött. 1996-ban debütált az NBI-ben az MTK futballistájaként. Magyarországon kívül eredményesen védte a kaput Svédországban és Dániában is, ahol bajnoki címet is szerzett.

Miután szögre akasztotta a kesztyűt, nem intett búcsút a labdarúgásnak, a Megyeri útra a Reac Sportiskolából érkezett, hogy átvegye Pálinkás Andrástól kapusaink tréningezését.

„Nem szeretnék közhelyeket mondani, de egy 39 éves edzőnek egy óriási lehetőség és megvalósult álom, hogy az ország egyik, ha nem a legnépszerűbb klubjához kerülhetett. Minden percemmel, munkámmal, alázatommal és tudásommal azon leszek, hogy megfeleljek az Épség, Erő, Egyetértés hármasának. Remélem, hogy közösen a kapusokkal, a stábbal, a klubvezetéssel és a szurkolóinkkal együtt komoly sikereket aratunk majd.” – nyilatkozta honlapunknak újdonsult trénerünk a szerződés aláírását követően.

Pálinkás András további karrierjéhez sok sikert kívánunk, és szeretnénk megköszönni az itt eltöltött 13 évét és munkáját.