magyarfutball.hu

1995.01.12 Aczél Zoltán kölcsönben Siófokra igazolt!

forrás: Nemzeti Sport
Siófokon jól tudják, hogy az ősszel elért második hely éppen úgy nem jelent garanciát az áhított feljutásra, mint a félidényben mutatott teljesítmény. A vezetők ezért a téli szünetben is egyfolytában az NB Il-es gárda megerősítésén fáradoztak. Most már elmondható: a tárgyalások eredményre vezettek. Siófokra került Frank Tamás a BVSC-Dreherből, Juhász Tamás az FTC-ből - ők már a Balaton partján kezdték meg a felkészülést is. A napokban megállapodtak a Váccal, illetve a Stadler FC-vel, hogy Aczél Zoltán és Kovács József is bányászmezt ölt a tavasszal.

Valamennyi említett labdarúgó kölcsönben a nyárig szerepel Gellei Imre csapatában. Érdekesség, hogy Aczél és Kovács már megfordult itt, előbbi éppen Gellei korábbi edzősködése idején. Rajtuk kívül a csepeli Jakab Csaba kettős játékjogosultsággal ugyancsak Siófokon játsz
hat, ha edzője, Varga István nem számít rá.

A távozók: Keszeg Nagykanizsára ment, Dukont pedig - szerződése lejártával - szabadlistára tették. Úgy tűnik, hogy Kirchmayer viszont marad, mert nem jött létre az egyezség a kanizsaiakkal. A siófokiak ugyanis Hegedűst szerették volna cserébe megkapni, ám ebbe a zalaiak nem mentek bele.