magyarfutball.hu

2008.07.21 Tóth Norbert nem játszhat az Arsenal ellen

Nincs szerencséje Tóth Norbertnek. Az NB I-re készülő Szombathelyen már mindenki Arsenal-lázban ég, a rutinos szélső azonban nem játszhat a világhírű angol sztárcsapat ellen. A játékos pár hete külső-belső részleges bokaszalag szakadást szenvedett. Szinte biztos, hogy még az őszi szezon első két fordulójában is nélkülöznie kell csapatának a rutinos középpályást.

Sajnálom, hogy nem játszhatok a londoniak elleni edzőmérkőzésen, mert remek érzés lenne szülővárosomban telt ház, azaz 12000 néző előtt játszani. Bár az Arsenalnak ez a meccs nyilván olyan lesz, mintha a Hali utazna le Rábahídvégre játszani egyet, ettől függetlenül biztosan nagy élmény lesz mindenkinek pályára lépni. A csapattól egyébként harcos és jó játékot várok az angol élcsapat ellen, biztosan akad olyan játékos a keretben, akinek ez a mérkőzés ideális alkalom lesz arra, hogy megmutassa magát és bizonyítson - mondta a rutinos szélső.
A találkozó kedden 18.30-kor kezdődik, természetesen a pepsifoci.hu élőben számol be a meccsről, sőt azt követően is kiemelten, helyszíni beszámolókkal foglalkozunk majd honlapunkon az Arsenal szombathelyi vendégjátékával.