magyarfutball.hu

2023.11.27 Hajnal Tamás Pro Licences edző lett!

Az elmúlt másfél évben végzett tanulmányaik zárásaként 22 szakember kapta meg a legmagasabb edzői képesítést.
kép
Hétfőn délelőtt az MLSZ telki edzőközpontjában ünnepélyes keretek között 22 szakember – köztük két hölgy – vehette át pro licences edzői végzettségét igazoló diplomáját. Az elérhető legmagasabb szakmai képzettséget többek között olyan szakemberek szerezték meg, mint Gera Zoltán, Csizmadia Csaba, Hajnal Tamás, Juhász Roland, Kemenes Szabolcs, Pinezits Máté, Tímár Krisztián, Bozsik József, Vanczák Vilmos, Waltner Róbert, valamint a női labdarúgásban dolgozó Vágó Fanni és Halászi Kinga. A hétfői ünnepélyes eseményen jelen volt dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, Berzi Sándor alelnök és dr. Barczi Róbert sportigazgató is.

Csányi Sándor köszöntőjében kiemelte: azt szeretné, ha pro licences edzőink úgy dolgoznának a jövőben, hogy munkájuk során a saját klubjaik érdekei mellett a magyar labdarúgás érdekeit is szem előtt tartják, és mindent megtesznek azért, hogy minél több labdarúgót neveljenek ki a válogatottak számára.

Barczi Róbert hozzátette, olyan generáció szerzi most meg a legmagasabb edzői képesítést, amelynek tagjai közül többen már játékosként is szereztek külföldi tapasztalatokat, és bízik benne, hogy ezekből a tapasztalatokból sok mindent fel tudnak majd használni a munkájuk során.

A pro licences diplomájukat átvevő edzők: Bozsik József, Csizmadia Csaba, Gera Zoltán, Györök Tamás, Hajnal Tamás, Halászi Kinga, Harmati Tamás, Horváth Péter, Juhász Péter, Kemenes Szabolcs, Makra Zsolt, Nagy Ádám, Pinezits Máté, Szalai Tamás, Székely Tibor Zoltán, Tímár Krisztián, Tóth Mihály Attila, Vágó Fanni, Vanczák Vilmos, Vas László, Vincze Richárd, Waltner Róbert