magyarfutball.hu

2012.06.20 Lipták Zoltán öt évre írt alá Győrbe

Az Újpesttől távozó Lipták Zoltán a bronzérmes Győri ETO FC-hez igazolt. A válogatott védő ötéves szerződést kötött az NB I bronzérmesével - olvasható az eto.hu-n.

"Nagyon szép a környezet, minden feltétel adott a jó munkához. Három hete nem edzek, elég fáradt vagyok, és a mostani edzésből is kitűnt, hogy milyenek jó játékosok játszanak itt. Nagy volt az iram, próbálom utolérni magam" - nyilatkozta Lipták az ETO Tv-nek. "Az az ideális, ha versenyhelyzet van, és nemcsak az én posztomon. Rengeteg jó játékos van ebben a csapatban, de ez a jó, ez még jobb teljesítményre késztet."
Választásáról a következőket mondta a védő: "Több lehetőségem volt, köztük külföldi ajánlatok is, az döntött az Győr mellett, hogy céljai vannak a klubnak, méghozzá nem is kicsik, mint a magyar bajnokság és kupa. Ezért hajtunk, ezért szeretnék stabil kezdőember lenni, szeretnék bajnokságio és kupát nyerni."
A 27 esztendős labdarúgó Pápán lett NB I-es játékos, a Videotonnal nyert magyar bajnoki címet, játszott Angliában a Southamptonnál, az elmúlt idényt pedig Újpesten töltötte.