magyarfutball.hu

2013.05.27 MTK: Vadnai, Zsidai és Wolfe is távozik a klubtól

A Nemzeti Sport Online információi szerint több meghatározó játékos is távozik a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapesttől. Vadnai Dániel, Zsidai László és a jamaicai Rafe Wolfe sem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését.

Az MTK két középpályása, a 24 éves Vadnai Dániel és a 26 éves Zsidai László ügyeivel foglalkozó menedzser, Filipovics Vladan megerősítette a Nemzeti Sport Online információit, miszerint a két futballista valószínűleg távozik a klubtól.

„Mindkét futballistának lejár a szerződése a klubnál, és bár tárgyaltunk a hosszabbításról, ők külföldön szeretnék folytatni a pályafutásukat. Vannak is lehetőségek, így valószínűleg távozni fognak" – nyilatkozta Filipovics Vladan menedzser, aki klubnevekről egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

A 27 éves jamaicai védő, Rafe Wolfe szerződése is lejár nyáron, és az előbb említett két futballistához hasonlóan nem kíván hosszabbítani, és távozik az MTK-tól.

A 24 éves támadó középpályás, Nikházi Márk és a 34 éves védő, Dragan Vukmir kontraktusa is lejár nyáron, ám információink szerint előbbi még nem döntött sorsáról, míg a korábban a Ferencvárosban is megforduló rutinos szerb labdarúgó szívesen maradna a jövőben is Garami József szakmai igazgató csapatában.