magyarfutball.hu

2010.02.22 Lázok János az MTK-hoz szerződött

Még a téli átigazolási időszak utolsó napja is tartogat meglepetéseket: Lázok Jánost, a Vasas csatárát fél évre kölcsönvette az MTK Budapest.

Az angyalföldi klub legértékesebb játékosa klubot vált. Lázok János fél évre, június 30-ig kerül az MTK-hoz kölcsönbe, és ha a kék-fehérek elégedettek lesznek vele, akár ki is vásárolhatják őt 2011-ig tartó szerződéséből.

„Nehéz volt meghoznom ezt a döntést, nem esett könnyen, hogy a kölcsönadás mellett döntöttem. Nem vagyok megelégedve az elmúlt két évben mutatott teljesítményemmel, igaz, a hullámvölgyeimet sérülések okozták. Szeretnék sokkal előrébb tartani a jelenlegi formámnál, ezért érzem úgy, hogy környezetváltozásra van szükségem, új kihívásokra vágyom. Köszönet a szép évekért, és a jövőre nézve sok sikert kívánok a csapatnak és az egész Vasas-családnak." – mondta Lázok a Vasas hivatalos honlapjának.

A 25 éves ék a Testgyakorlók negyedik téli igazolása a középpályás Kulcsár Tamás, valamint a két kapus, Szentpéteri Viktor és Nenad Filipovics után.