magyarfutball.hu

2006.07.12 Kriston Attila az MTK-ban futballozhat a jövőben

A tegnapi nap során eldőlt, új labdarúgóval gyarapodik felnőttcsapatunk kerete, Kriston Attila korábbi egyesülete a Zalaegerszeg az ugyanis késő este megállapodott arról az MTK-val, hogy a válogatott védő a 2006-2007-es szezonban kölcsönben a Hungária körúton futballozhat.

Az MTK Budapest Hivatalos weblapja nem pletyka szintű lap, így nem is kívánt és nem is tudott eddig beszámolni a jól értesült oldalakhoz hasonló hírről.
Miután azonban tegnap este már valóban sor került a megállapodásra immáron bátran írjuk le a tényt: Kriston Attila egy évre az MTK-é!
A játékos szerződését ugyan még nem írták alá a felek, ám az elkövetkezendő napokban a hivatalos papírok kitöltésére is sor kerül.
Új és egyetlen idei szerzeményünk a késő este folyamán adta első nyilatkozatát, mint MTK-s labdarúgó weblapunknak:
-Két évvel ezelőtt életem legnagyobb hibáját követtem el amikor nem fogadtam el az MTK ajánlatát, s inkább Fehérvárra szerződtem. Ezerszer megbántam akkori döntésem, s örülök, hogy adatott egy újabb lehetőség.
Több évre szerettem volna aláírni az egyesülethez, ám a ZTE döntése folytán csak egy évre kötelezhettem egyelőre el magam a budapesti kék-fehérekhez.
Azért ennek is nagyon örülök, s boldog vagyok, hogy végre sikerült az MTK-hoz szerződnöm. Megmondom őszintén volt több kérőm is, de számomra nagy elismerés és büszkeség egyben, hogy egy ilyen fiatal csapatnál számítanak rám, s komolyan számolnak velem. Megpróbálok majd mindent elkövetni annak érdekében, hogy elfogadtassam magam a szurkolókkal. Volt már, hogy máshol is nehezen indultam, de a munkához való hozzáállásommal mindenhol bebizonyítottam, hogy nem véletlenül szerződtettek le. Megteszek majd azért is mindent, hogy befutballozzam magam a csapatba, ami bizonyosan nem lesz könnyű, hiszen kisebb lemaradásom van a zalaegerszegi kimaradás miatt, ráadásul itt az MTK-nál remek játékosokból áll a keret. Ismerem és tisztelem az MTK múltját, örülök, hogy a jövőben itt futballozhatok. Számomra mindig is aktuális csapatom volt a legfontosabb, így mostantól mindent megteszek majd, hogy sikeres évet produkáljak kék-fehérben és hozzájáruljak az MTK sikeréhez. Nagy kihívás számomra itt játszani, szeretnék megfelelni az elvárásoknak és segíteni a fiataloknak a fejlődésben.
Garami Józsi bácsi személye garancia számomra, hogy jó helyre kerülök, köszönöm neki, hogy lehetőséget adott arra, hogy az MTK-ban futballozhassak.