magyarfutball.hu

2008.06.30 Győrben folytatja az újpesti legenda

Mint azt már szombati hírünkben előzetesen jeleztük, Kovács Zoltán Győrben folytatja pályafutását. Az Újpestről elküldött támadó a hétvégén a pepsifoci.hu-nak elmondta, legkorábban hétfőn várható döntés az ügyében. Nos, erre a mai napon sor is került, miután Kovács 1+1 évre szóló szerződést írt alá Egervári Sándor csapatával.

Mint ismert, Kováccsal a szezon végeztével közölték Újpesten, hogy nem tartanak rá igényt, így a rutinos támadó elköszönt a Megyeri útiaktól és szabadon igazolhatóvá vált.
Az újpesti drukkerek kedvence szombaton a helyszínen tekintette meg a Győr felkészülési meccsét és tárgyalt a szakmai stáb tagjaival, viszont Tarsoly Csaba ügyvezetővel csak a mai napon tudott egy asztalhoz ülni.
A tárgyalások végül sikerrel zárultak, így Kovács a 1+1 évre Győrbe szerződött. Mint ahogy azt az ex-újpesti csatár honlapunknak korábban elmondta, a szakmai stáb tagjainak személye mellett a Győr tervei motiválták, hiszen a Rába-partiak ősszel az UEFA-kupában indulhatnak, ami pedig kovács számára remek kihívást jelenthet.