magyarfutball.hu

2010.08.30 A belga újonchoz igazolt a magyar válogatott csatár

A norvég élvonalbeli Odd Grenland együttesének hivatalos honlapja bejelentette, hogy Kovács Péter, a csapat támadója a belga újonc Lierse együttesében folytatja pályafutását. A korábban a magyar válogatottban is bemutatkozó támadó 2+1 évre kötelezte el magát új kenyéradójához.

Az Odd Grenland hivatalos honlapjának hírét a Lierse honlapja is megerősítette, hozzátéve, a magyar támadó 2+1 évre írt alá a belga élvonal újoncához.
Aimé Anthuenis, a Lierse vezetőedzője boldogan konstatálta Kovács megszerzését.
- Egy remek játékos, örülök, hogy sikerült megszereznünk. Igazán képes arra, hogy minőségi javulást jelentsen nekünk a játéka - fogalmazott a tréner a klub honlapján.
Az újonc Lierse nem kezdte túl fényesen a bajnokságot, hiszen öt kör után még pont nélkül szerénykedik, annak ellenére, hogy keretében több, nemzetközileg is ismert játékos megtalálható, elég csak a támadószekcióban bevethető Wesley Sonckot, Joseph-Désiré Jobot, vagy Thomas Radzinskit említeni.
Kovács személyében egy igazi gólgyárost veszített el az Odd, a magyar csatár ugyanis két év alatt nyolcvan meccsen 45 gólt szerzett a norvég együttesben.