magyarfutball.hu

2004.07.13 Klausz László meglepetésre bejelentette, hogy visszavonul

A legutóbb az osztrák Bregenz csapatában légióskodó Klausz László, aki hétfő délután jelentkezett edzésre Szombathelyen, kedd délben váratlanul bejelentette, hogy abbahagyja a labdarúgást.

"Valóban gyorsan jött ez az elhatározás, hiszen néhány napja még úgy gondoltam, sikeres szezon állhat előttem a Haladás színeiben – mondta Klausz László. – Ám személyes okok miatt jobbnak láttam, ha felhagyok az aktív futballal, és inkább a családommal foglalkozom. A Haladás korrekt szerződést tett elém, nem a szombathelyiek hibája, hogy nem lettem a játékosuk. A profifutballal végleg felhagyok, később azonban még előfordulhat, hogy egy alacsonyabb osztályú ausztriai csapatban felbukkanok."

Annak viszont örülhetnek a Lombard FC Haladás szurkolói, hogy kedvenceiket továbbra is az évtizedek óta megszokott környezetben buzdíthatják. Az elvi megállapodás már megszületett a MÁV Rt., a Haladás VSE és az Új Lombard FC Kft. között a Rohonci úti stadion használatával kapcsolatosan, és már csak a bérleti szerződés aláírása van hátra.