magyarfutball.hu

2007.05.21 Éger László és Kerekes Zsombor is visszatérhet a Lokihoz

Éger László és Kerekes Zsombor is a Debrecen rendelkezésére állhat a következő szezonban. Előbbinek lejárt a kölcsönszerződése Spanyolországban, utóbbival pedig nem hosszabbította meg a kontraktust holland csapata – adta hírül a magyar bajnokcsapat hivatalos honlapja.

Éger László az idei szezont még a Debrecen együttesével kezdte, utána azonban nem tudott nemet mondani a spanyol Polideportivo Ejido együttesének invitálására. A felek megegyeztek, a védő az elején tagja is volt a csapatnak.

Később Éger sérülések miatt kiszorult az együttesből, nem tudta magát visszaverekedni, és ezért, valamint fizetési elmaradások miatt kérte, hogy bontsák fel a kölcsönszerződését.

A védő jelenleg is a Loki játékosa, így valószínűleg itt is folytatja pályafutását. A vezetők mindenesetre kedden leülnek vele tárgyalni a jövőről. Éger egyébként kilenc meccsen kapott szerepet Spanyolországban, gólt nem szerzett.

Visszatért Debrecenbe Kerekes Zsombor is, aki két évvel ezelőtt lett a holland Willem II Tilburg labdarúgója. A 33 éves játékossal nem hosszabbítottak szerződést a hollandok, így szabadon igazolhatóvá vált, nem kell érte fizetni.

Akárcsak Égerrel, Kerekessel is leülnek tárgyalni a közeljövőben a Loki vezetői. A válogatottban is megfordult támadó első szezonjában még alapember volt Tilburgban, akkor 20 meccsen két gólt szerzett. A mostani bajnokságban azonban kiszorult, hét meccsen mindössze egy gólra volt képes.