magyarfutball.hu

1989.12.05 Kékesi Rezső Svájcba igazolt!

forrás: MTI
A bajnoki címre aspiráló MTK-VM két ügyes középpályását kell hogy pótolja. Katzenbach Imre (120 ezer dollár, Apollón) Görögországban játszik majd 3 éven keresztül, Kékesi Rezső pedig (35 ezer dollár) a svájci másodosztályban szereplő Martigny csapatában kergeti a labdát. A harmadik kék-fehér labdarúgó, Pölöskei Gábor jövője még bizonytalan, de nyílt titok, ő is Hellász felé kacsingat.

Nem lesz-e sok a vérveszteségből, ha Pölöskei is vevőre talál? - kérdezte az MTK-VM csapatkapitányától, Hires Gábortól az MTI munkatársa.

- Nem, s ez a válaszom egyben jelzés azok felé is, akik arról beszélnek, hogy nincs kellő minőségű utánpótlásunk - hangzott Hires Gábor válasza. - Olyan fiatal tehetségek állnak készenlétben (Horváth Cs., Huszák, Cservenkai és még sorolhatnám), akik bármikor bevethetők már. Azt hiszem, nem kell különösebben emlékeztetni arra, hogy bajnoki- és kupamérkőzésen milyen magabiztossággal adtunk leckét a Ferencvárosnak. Pedig egy Ferencvárosnak kétszer 3 gólt rúgni nem kis teljesítmény. Egyszóval: nem félek attól, hogy Katzenbach és Kékesi távoztával bajba sodródhat a csapatunk. Úgy hiszem, bajnokok leszünk, és a Magyar Kupát is elhódítjuk.