magyarfutball.hu

1992.08.23 Kámán Attila a Magyar Válogatott keretében!

forrás: MTI
A magyar labdarugó válogatott szerdán 16.30 órakor Nyíregyházán az ukrán nemzeti tizeneggyel játszik barátságos mérkőzést. A kerettagok vasárnap délelőtt találkoztak a szövetségben. Jenei Imre szövetségi kapitány az MTI munkatársának elmondta, hogy a külföldön szereplők közül Détári Lajos és Kiprich József klubkötelezettsége miatt nem léphet pályára. A meghívottak közül Fodor Imre és Nagy Zsolt sérülés miatt nem áll a szakvezető rendelkezésére. A kerettagok:

Petry Zsolt, Balogh Tamás - kapusok

Simon Tibor, Nagy Tibor, Limperger Zsolt, Lőrincz Emil, Disztl László, Telek András, Márton Gábor, Cseh András, Szlezák Zoltán, Lipcsei Péter, Bognár György, Pisont István, Véber György, Sallói István, Fischer Pál, Kovács Kálmán, Kámán Attila - mezőnyjátékosok

Vasárnap gyúrás és pihenés szerepelt a programban, majd ebéd után a csapat elutazott Nyíregyházára, a mérkőzés színhelyére. A szövetségi kapitány hétfőn két, kedden pedig egy edzést tart.

- Az ukránokról semmilyen információt nem kaptam, de ez különösebben nem foglalkoztat, a saját csapatom a lényeg. Az idegenlégiósok közül Lőrincz sérüléssel bajlódott, de bízom benne, egészségesen érkezik haza. Sajnos Limpergerrel nem sikerült felvenni a kapcsolatot, róla csak annyit tudok, hogy hétfőn kell jönnie - mondta Jenei Imre, majd hozzátette: a kezdő tizenegyet egyelőre nem akarja - nem is tudja - megadni.