magyarfutball.hu

2014.06.04 Kabát Péter meghosszabbította szerződését!

A szurkolók által év játékosának választott támadó továbbra is lila-fehérben játszik

Szerdán meghosszabbította szerződését szurkolóink egyik kedvence, Kabát Péter! A 36 esztendős támadó új kontraktusa 2015. június 30-áig érvényes.

Kabát Péter az elmúlt hat szezonból ötöt a Megyeri úton töltött el, Magyar Kupa-győzelmet és bajnoki ezüstérmet szerzett, a szurkolók pedig kétszer megválasztották az év magyar labdarúgójának is.

A tizenhatszoros válogatott támadó lila-fehérben eddig összesen 143 tétmérkőzésen 71 gólt ünnepelhetett, az NBI-ben pedig 121 meccsen 56 találatot jegyzett Újpest-mezben.

Kabát Péter a szerződés aláírása után elmondta, hogy a tavaszi idény során is kizárólag úgy gondolkodott, hogy a Megyeri úton marad és örül annak, hogy a felkészülés elkezdése előtt sikerült megállapodni a folytatásról.
kép
"Nagyon örülök, hogy sikerült megegyeznem a tulajdonos úrral, hiszen az volt mindig is a célom, hogy Újpesten maradjak. Többször is elmondtam, hogy itt szeretném befejezni a pályafutásomat, így külön örömmel tölt el, hogy szünet előtt sikerült megállapodni. Most nyugodtan mehetek majd el pihenni, minden játékos életében fontos ez a felkészülés előtt. Már korábban is sokat beszéltem Roderick Duchatelet elnök úrral, aki nagyon pozitívan állt hozzá a kérdéshez és többször is kifejezte, szeretné, hogy maradjak és itt fejezzem be profi pályafutásomat. Kérte, hogy segítsem a fiatalokat a játékommal és tudásommal, ezért mindent meg is fogok tenni."