magyarfutball.hu

2004.06.07 Illés Béla még egy évet Szombathelyen játszik

Szombathelyen nagy az öröm, hiszen a Lombard FC Haladásnak a múlt szombaton sikerült meghosszabbítania első osztályú tagságát.

A zöld-fehérek előbb idegenben 1–0-ra nyertek a Nyíregyháza ellen, majd otthon 1–1-re végeztek az NB I B-s együttessel. Az elöljárók számára azonban most kezdődik igazán a munka. Hogy a keretből kitől válnak meg, és kik lesznek az új szerzemények, azután derül ki, hogy a labdarúgók visszatérnek a pihenőjükről – tudtuk meg Illés Zoltán klubigazgatótól. Ami már biztos, hogy Tóth Bálint marad a szakmai igazgató, a trénert határozatlan idejű szerződés köti a futball kft.-hez.
Illés Béla, aki szombathelyi góljával biztosította a vasi gárdának a bentmaradást, továbbra is a zöld-fehéreket erősíti. A 64-szeres válogatott futballistát Olaszországban értük utol. "A Lombard FC Haladáshoz még egyéves szerződés köt – mondta a nyaralását töltő Illés Béla. – Ezt az időt szeretném kitölteni. Minden erőmmel azon leszek, hogy a Haladás minél jobban szerepeljen az új évadban. Rám fér a pihenés, mert a Nyíregyháza elleni találkozón még az első félidőben combizomhúzódást szenvedtem. Remélem, a felkészülés kezdetére teljesen rendbe jövök."