magyarfutball.hu

2013.05.23 Kispera Székesfehérváron készül az új szezonra

Ifj. Horváth Gábor szerződése lejárt Hollandiában, és amíg nem találja meg új csapatát, addig átmenetileg Székesfehérváron készül.

Kispera 2011 nyarán igazolt Hollandiába, az ADO Den Haag együtteséhez, ahol a szerződése lejárt és nem került meghosszabbításra, így egyelőre csapat nélkül készül - méghozzá Székesfehérváron. Egykori játékosunkat idén januárban keresztszalag-szakadás miatt meg kellett műteni, tavasszal nem is lépett pályára. Szerda délután, a Sóstói Stadionban készítettünk vele interjút.

- Nagy örömmel látunk téged ismét a Sóstói Stadionban, de természetesen egyből adódik a kérdés: hogyhogy itt készülsz Székesfehérváron?
Én is nagyon örülök, hogy itt lehetek, Székesfehérvár és a Sóstói Stadion mindig is az otthonom volt, és az is marad. Köszönettel tartozom a Vidinek és José Gomesnek, aki megengedte, hogy itt végezhessem a felkészülésemet, amíg meg nem találom az új csapatomat. Hollandiában a Den Haag-nál lejárt a szerződésem, így most szabadon igazolható vagyok.
- Van már elképzelésed arról, hogy hol folytatod a pályafutásodat?
Természetesen vannak ajánlataim. Nem titkolom, hogy szeretnék továbbra is külföldön focizni. Fiatalabb már én sem leszek, így több szempontot is figyelembe kell vennem, amikor döntök. Nyitott vagyok bármire, szóba jöhet akár az eddigi holland vonal is, de egy egzotikusabb kalandtól sem riadnék vissza.

- Januárban keresztszalag-szakadás miatt kellett megműteni, azóta eltelt öt hónap, hogy érzed magad, milyen állapotban vagy?
Szerencsére nagyon jól sikerült a rehabilitációm, és bár még nem vagyok csúcsformában, de egyre közelebb vagyok ahhoz, hogy ismét 100%-os legyek. Többek közt ezért is örülök, hogy most Székesfehérváron készülhetek, hiszen az egyik legjobb fizioterpauta foglalkozik velem, Sziluban (Purger Szilárd - a szerk.) maximálisan megbízom.