magyarfutball.hu

2003.01.18 Hajszán Gyula lett Csertői Aruél pályaedzője az ETO-nál!

Győrött döntés született a második pályaedző személyéről is. A jövőben Hajszán Gyula, az ETO korábbi harminchatszoros válogatott labdarúgója látja el a juniorcsapatnál az edzői feladatokat, és ezzel együtt pályaedzőként segíti a profikeretnél Csertői Aurélt. E döntés alapján az ETO a nyolcvanas évek, Verebes József által vezetett kétszeres bajnokcsapatának két válogatott szélsője – Szabó Ottó és Hajszán Gyula – edzőként dolgozhat a győri színekért és a reménybeli sikerekért az ugyancsak győri, volt válogatott labdarúgó, Csertői Aurél munkáját támogatandó.
Szombat délben a győriek lejátszották első felkészülési mérkőzésüket is a stadion műfüves pályáján. A győri csapatból ezúttal hiányzott a sérüléssel bajlódó Szanyó Károly, Baranyai Tibor, Stark Péter, Goran Jovanovics és Jurica Karabatic.
"Ahhoz képest, hogy az első mérkőzést játszottuk, az első félidőben jól futbalozott a csapat – mondta Varga Zoltán, a Győr szakmai ügyevezető igazgatója. – Szünet után kicserélődött az együttes, és csupán arra volt jó ekkor a játék, hogy képet kapjak arról, kikre lehet számítani majd a jövőben.”