magyarfutball.hu

2014.10.30 Gyimesi László lett a Bicske vezetőedzője!

A klubvezetőség legutóbbi ülésén értékelték csapataink szereplését és személyi változások mellett döntöttek. Labdarúgó csaptunk az őszi szezonban nyolc vereséget szenvedett, melyből az utolsó hatot sorozatban és így kieső helyre esett vissza a tabellán. Az elnökség indoklásában kifejtette, hogy a kialakult helyzetben nem látja biztosítottnak Erdész Ferenc irányításával a talpra állást és az elnökség egyhangúan az azonnali változás mellett foglalt állást.

A gyengére sikeredett őszi szezon hátralévő részében a Budapesti Honvéd egykori válogatott labdarúgói irányítják a szakmai munkát.

Vezetőedzőnek Gyimesi Lászlót választották, akinek munkáját Gujdár Sándor kapusedzőként segiti, Nagy Antal szaktanácsadóként egészíti ki a stábot.

Gyimesi László ötszörös magyar bajnok, 12 szeres válogatott, Gujdár Sándor szintén magyar bajnok, az 1978-as argentinai világbajnokságon védte a magyar válogatott kapuját és Nagy Antal négyszeres magyar bajnok, az 1986-os mexikói világbajnokságon vezette a magyar válogatottat csapatkapitányként.

A gondokat tetézik az utánpótlás csapatok létszámhiányos kiállásai, melyek értetlenséget váltottak ki az elnökségi tagok körében, hiszen például az U 21-es csapat esetében 43 (!) játékengedély kiváltása ellenére a hétvégén ismét mindössze kilenc fő jelent meg a mérkőzésre induláskor!