magyarfutball.hu

2010.08.06 A Liverpool magyar tehetsége 2013-ig aláírt

Adorján Krisztián, a Liverpool magyar tehetsége a klub honlapjának hivatalos tájékoztatása szerint 2013-ig szóló profi szerződést kötött az angol sztárcsapattal. A mindössze 17 éves futballista stabil tagja a magyar korosztályos válogatottnak, és már az Anfielden is szerzett gólt. Megkeresésünkre az összes liverpooli magyar futballista ügyeit intéző CMG-nél a következő tájékoztatást adták:
– Egy éve szerepel Liverpoolban Adorján Krisztián, ezalatt nagyon jó benyomást tett a klub illetékeseire, és rengeteget fejlődött. Most véglegesen megvásárolták az angolok, és három évre szóló profi szerződést kínáltak neki, amit már alá is írt. Figyelemre méltó, hogy a klub éppen egy olyan időszakban hozott anyagi áldozatot érte, akkor kötött vele nagyvonalú profi szerződést, amikor köztudottan nehéz anyagi helyzetben van a klub.
A fiatal támadó egyébként irányítóként, középpályásként és ék mögött is képes nemzetközi színvonalú teljesítményt nyújtani. Angliában senki nem csodálkozik rajta, hogy ennyire ragaszkodnak Adorjánhoz Liverpoolban. A magyar tehetség rúgott már gólt az Anfielden, és beválasztották a szigetországban szereplő legfigyelemreméltóbb fiatal csillagok közé is.