magyarfutball.hu

2019.03.05 Kleisz Márk hosszabbított a Vasassal!

20 éves középpályásunk az elmúlt években több műtéten esett át, rehabilitációja azonban remekül halad, és ha minden a tervek szerint alakul, az elkövetkező években újra csapatunk húzóembere lehet.
kép
Domonyai László, klubigazgató a szerződés aláírását követően a következőket mondta:

- Kleisz Márk a Kubala Akadémia növendékeként a Vasasban lett korosztályos válogatott, majd NB I-es labdarúgó és felnőtt válogatott játékos. Nem csak a tehetsége, hanem a klubhoz való kötődése is fontos volt számunkra, ezért kötöttünk 3 éves szerződést vele. Márk különleges játékos, aki embert próbáló kálváriája ellenére, már fiatalon a jelenkori Vasas ikonjává válhat, bízunk benne, hogy az új szezonban a csapat vezéreként tér vissza a pályára.

Kleisz Márk örül, hogy klubunknál továbbra is bíznak benne.

- Elérkeztem egy hosszú út végére, más értelemben pedig az elejére. Mindenki tudja, hogy van egy sérülésem, ami már jó ideje húzódik. Ilyen hosszú sérüléssel bajlódó játékos fejében megfordulhat, hogy mi lesz vele a jövőben, hogy alakul a karrierje. Most fontos állomáshoz ért a pályafutásom, hiszen aláírtunk egy szerződést. Ebből a megállapodásból is érzem a klub bizalmát, amiért nagyon hálás vagyok. Innen most már csak a teljes felépülésre kell koncentrálnom, nem lehet más a célom, minthogy minél előbb visszatérjek. Nagyon szeretném megköszönni azt a sok biztatást, amit a Vasas-családtól kaptam. Amikor lelkileg mélyen voltam, a pozitív üzenetek is nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy kimásszak a gödörből. Bízom abban, hogy a csapat minél jobban fog szerepelni és ennek én is hamarosan aktív részese lehetek.

Molnár Csaba, a Vasas-szurkolók véleményét tolmácsolta:

- Kleisz Márk szerződéshosszabbítása szurkolói szempontból a szezon egyik legkellemesebb meglepetése. Márk a szurkolók között ugyanis a közös nevező; nincs köztünk olyan, aki ne szeretné. A nálunk töltött idő alatt játékosként is és személyisége okán is közönségkedvenc lett. Sajnos sérülése miatt hosszú ideig nem tudtuk játékát élvezni, szóval Márk, légy kedves véglegesen meggyógyulni, és kárpótolni minket a kiesett élményekért. Nekünk szurkolóknak egyébként ez a gesztus jelenti az igazi családi összetartozást, amikor a bajban is kitart egymás mellett klub, játékos és szurkoló. Együtt erősek vagyunk, és a mostani döntés mindenkinek erőt mutat. Szurkolunk neked Márk, szurkolunk a felépülésednek és várjuk, hogy mielőbb te is a pályán halljad, ahogy a lelátóról zúg a "Hajrá, Vasas!" és a "Szép volt, fiúk! "