magyarfutball.hu

2019.08.29 Feczesin Róbert visszatért Újpestre!

Az U21-est és a nagy válogatottat is megjárt Feczesin Róbert profi pályafutását lila-fehérben kezdte, még 2003-ban (előtte az újpesti utánpótlásban is rúgta a bőrt). Az első szezonja kifejezetten jól sikerült nálunk, hiszen ezüstérmes lett a csapattal a bajnokságban. Feczesin 13 mérkőzésen lépett pályára és ez idő alatt 4-szer rezegtette meg az ellenfelek hálóját a 2003/2004-es idényben.

A 187 cm magas, 33 éves csatár a 2016/2017-es szezonban volt utoljára a magyar élvonalban, akkor a Videoton együttesében 18 bajnokin 8 találatot szerzett, valamint 2 gólt jegyzett 2 Magyar Kupa meccsen. Tavaly a török másodosztályban szereplő Adanasporban játszott, 25 összecsapáson (24 bajnoki, 1 kupa) 5 gólt lőve (4-et a pontvadászatban, 1-et a kupasorozatban).

A 9-es mezszámot választó labdarúgónk így nyilatkozott a visszatérését követően.

Mondhatjuk, hogy az idegenlégióskodás után duplán hazatértél?

„Igen, hiszen itt kezdtem a pályafutásomat, itt mutatkoztam be az NB I-ben, úgyhogy nekem nagyon sokat számít ez a klub, mindig szeretettel jöttem ide. Nagy öröm volt visszatérni a Megyeri útra és Magyarországra is, emiatt rendkívül boldog vagyok.

Várom a kihívásokat, figyelemmel követtem a csapat mérkőzéseit, tudom milyen eredményeket értek el, kik és hogyan játszanak az együttesben. Biztosan szükségem lesz egy kis időre, mire ezt megszokom, de állok a dolgok elébe. Azért jöttem, hogy minél több örömet okozzunk a szurkolóknak, tudom, hogy most már nagyon ki vannak erre éhezve, úgyhogy várom az előttem álló feladatokat”.

Klubunk munkatársai mindent megtesznek azért, hogy Fecze játékengedélye és egyéb papírjai elkészüljenek időre és szombaton akár pályára is léphessen.

Sok sikert és még több gólt kívánunk újra a negyedik kerületben!

Hajrá, lilák!