magyarfutball.hu

2014.01.29 Lombard: Kulcsárt és a válogatott, volt Fradi-védőt szerződtetik

A Lombard Pápa labdarúgócsapata két játékos szerződtetéséről is megállapodott. A szombathelyi Kulcsár Kornél és a korábban a Ferencvárosban is futballozó, legutóbb Gyirmóton szereplő, 12-szeres válogatott Csizmadia Csaba is Pápán folytatja a pályafutását

A legutóbb a ZTE FC-nél kölcsönben szereplő, de a Haladás játékosának számító Kulcsár Kornél már egy ideje Pápán edz, de a múlt héten megsérült, a vizsgálatok igazolták a korábbi véleményt, kézközépcsonttörést szenvedett. Ennek ellenére a Lombard szerződteti a játékost.
„Kulcsár Kornél valóban kézközépcsonttörést szenvedett, de ettől függetlenül a héten már edzett, és jövő héten kap egy műanyag rögzítőt, amiben játszani is tud majd. Így a sérülése nem jelent akadályt, a szakmai stáb számol vele, ezért szerződtetjük őt, fél évre kölcsönbe érkezik a Haladástól. A megegyezés már megszületett, a héten a papírmunkát is elvégezzük” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a Lombard Pápa klubigazgatója, Szemán György.
A sportvezető elmondta, egy másik kiszemelt, a Gyirmótról távozó, korábbi ferencvárosi védő, a 12-szeres válogatott Csizmadia Csaba esetében is hasonló a helyzet.
„Csizmadia is nálunk folytatja a pályafutását. A héten az ő szerződését is aláírjuk, miután már sikerült megegyezni az ügyében” – mondta a sportvezető.
Azt is megtudtuk, hogy a havazás ellenére várhatóan nem marad el a pápaiak ZTE elleni, zalaegerszegi felkészülési mérkőzése (13 órától kezdődik a találkozó), amelyen ismét pályára léphet a spanyol próbajátékos, Jonathan Carril, akinek sorsáról a meccs után akár döntés is születhet.