magyarfutball.hu

2009.10.28 Csertői Aurél lett a KTE vezetőedzője!

Csertői Aurél még a Haladás trénereként: az edző 2011. június 30-ig írt alá Kecskemétre
A KTE Labdarúgó Kft. közleménye szerint a KTE Labdarúgó Kft. tulajdonosai több egyeztetés és hosszas informálódás után az elmúlt napokban tárgyaltak azzal a két szakemberrel, akik az egy hete lemondott vezetőedző, Tomislav Sivic helyébe léphetnek.

A tárgyalások után a tulajdonosok úgy határoztak, hogy a KTE-Ereco vezetőedzője hétfőtől Csertői Aurél lesz.
Csertői Aurél a munkáját Czéh László és Erdei Sándor segítségével végzi. Csertői Aurél 2009. december 31-ig egy MLSZ eltiltás miatt nem ülhet a kispadra, ezért az év hátra lévő időszakában a mérkőzéseken Czéh László irányítja majd a csapatot.

Az új vezetőedző szerződése 2011. június 30-ig szól. Amennyiben a klub elégedett lesz a munkájával, a szerződés egy évvel meghosszabbítható.

A KTE Labdarúgó Kft. tulajdonosai hálásak azért, hogy Werner Lorant időt és fáradtságot nem kímélve Kecskemétre utazott és megismerhették őt. A nemzetközi hírű német szaktekintély nagy hatással volt a tulajdonosokra, mentalitása, elhivatottsága, a labdarúgás iránti alázata megmutatta a kecskeméti vezetőknek, hogy hová is kellene eljutni az elkövetkezendő években, s hogy mit jelent a valódi profizmus. A KTE tulajdonosai ezúton is sok sikert és jó egészséget kívánnak Werner Lorantnak - olvasható a weboldalon.