magyarfutball.hu

2021.06.29 Osváth Attilát ismét műteni kellett

Osváth Attilára megközelítőleg három hónapos kihagyás vár, miután 28-án hétfőn bal sarkát csontkinövése miatt megoperálták.

„Igazából már tavaly nyár óta szenvedtem vele, akkor kezdődtek a problémák. A szezon vége felé pedig már egyre rosszabb lett, egyáltalán nem akart csökkenni, elmúlni a fájdalom, folyamatosan gyulladásban volt a sarkam és az achillesem. A nyári szünetben történő vizsgálatok után úgy döntöttünk, kisebb műtéttel rendbe tesszük a dolgokat” - számolt be Osváth elsőként az előzményekről, majd a műtéttel és a következő napokkal folytatta.

„Altatásos műtét volt, de annak ellenére, hogy fél 11 felé kezdődött, késő délután már haza is jöhettem. Hétfő este értelemszerűen még nagyon fájt a lábam, mára azonban egy fokkal már jobb lett. Szombaton megyek vissza kontrollra, kötéscserére. Az operáció előtt azt mondták, megközelítőleg három hónap a teljes felépülés, meglátjuk, természetesen azon vagyok, hogy mihamarabb újra a pályán segíthessem a csapatot és a klubot.” - így szélvész szélső védőnk, akinek természetesen mielőbbi teljes felépülést kívánunk.

Mihamarabb várunk vissza, Osi!

Hajrá, Paks! A magyar csapat!