magyarfutball.hu

2021.07.22 Megműtötték Pávkovics Bencét!

Túl van a műtéten a DVSC 24 esztendős védője, Pávkovics Bence. Mint ismert, labdarúgónk részleges Achilles-szakadással bajlódott, így a madridi Dr. Niek van Dijk a beavatkozást tanácsolta neki, melyre szerdán sor került.
kép
Játékosunkat Dr. Lasse Lempainen operálta a Finnországban található Turkuban, a műtét során pedig szerencsére minden rendben zajlott. A finn sztárorvos többek között David Beckhamet, Marco van Bastent, Pep Guardiolát, Paul Pogbát és nemrég Leonardo Spinazzolát is műtötte.

Pávkovics Bence elmondta, csütörtökön hazautazik Magyarországra, három hét múlva pedig elkezdheti a könnyebb, erősítő gyakorlatok vízben. Ezt követően biciklizés, majd futás szerepel a programjában, utána csatlakozhat a többiek közé.

Hír még, hogy a keresztszalag-szakadással műtött Kundrák Norbert kedden kontrollon járt Székesfehérváron, ahol megállapították, minden rendben van, így hamarosan ő is elkezdheti a hosszas rehabilitációt. Soltész Dominik a telki edzőtáborban szenvedett kisebb combsérülést, de jövő héttől visszatérhet a társakhoz.