magyarfutball.hu

2019.07.01 Bücs Zsolt az MTK pályaedzője lett!

Ahogy arról múlt héten beszámoltunk, részben megújult stábbal vágott neki csapatunk a felkészülésnek. Azt is jeleztük, hogy a szakmai stáb még nem végleges, hiszen egy tapasztalt szakemberrel bővül még a névsor: hétfőn hivatalossá vált, hogy Bücs Zsolt pályaedzőként dolgozik majd az MTK Budapest sikereiért.

Bücs Zsolt Debrecenből érkezik klubunkhoz. A Lokinál komoly sikereket ért el, hiszen a Bajnokok Ligája és az Európa Liga csoportkörébe jutott DVSC szakmai stábját erősítette pályaedzőként 2007 és 2010 között. Legutóbb 2017-ben tért vissza a hajdúsági klubhoz, hiszen a kieséstől veszélyeztetett csapat irányítását ismét Herczeg András vette át, ő pedig újra Bücs Zsoltot kérte fel segítőnek. Eredményesen dolgoztak, hiszen a legutóbbi szezonban megszerezték a bajnoki bronzérmet - és ezzel kijutottak a nemzetközi porondra -, míg a Magyar Kupában a legjobb négy közé jutottak.

Az 55 éves szakember most váltott, igent mondott Polyák Balázs sportigazgató és Michael Boris vezetőedző hívására, és hétfőtől már be is kapcsolódott a közös munkába.

Bücs Zsolt - ahogy a szakmai stáb többi tagja is - a következő napokban részletesebben is bemutatkozik majd szurkolóinknak honlapunkon.