magyarfutball.hu

2006.02.01 Böőr Zoltán egyetlen vágya: csak el Manisából, azonnal!

Információink szerint kedd este közös megegyezéssel szerződést bontott a török bajnokság nyolcadik helyén álló Manisaspor és Böőr Zoltán.

A nyáron a bajnok DVSC-től a Süperlig újoncához igazoló 21-szeres válogatott labdarúgóra nem tartott igényt klubja, Böőr október végétől elvétve került a kezdőcsapat közelébe. Böőr Zoltán az utóbbi hetekben külön edzett a csapattól, amely a „tavaszi” első fordulóban az Ankaragücü otthonában győzött 2–0-ra – a magyar futballista az utazó keretnek sem volt tagja.

A múlt héten az angol Leeds Unitednél szerepelt próbajátékon a labdarúgó, ám a második liga harmadik pozícióját elfoglaló yorkshire-iek menedzsere, Kevin Blackwell úgy döntött: a játékhiányban szenvedő Böőr Zoltánt a tavaszi szezonra nem veszik kölcsön a Manisasportól. Mivel a futballista az európai átigazolási szezon zárása (kedd éjfél) előtt jutott dűlőre eddigi kenyéradójával, a FIFA vonatkozó instrukciói szerint szabadon igazolható. A középpályás iránt a télen a Leeds mellett belga élvonalbeli csapatok is érdeklődtek, azaz nem elképzelhetetlen, hogy Böőr Zoltán külföldön folytatja pályafutását, habár felvetődött annak a lehetősége is, hogy visszatér a DVSC-hez.