magyarfutball.hu

2004.04.16 Megsérült Böőr Zoltán

"Nem égtem ki, nem vagyok padlón." Egy mondat, ami után nem marad kétség: valami nincs rendben. Jelen esetben Böőr Zoltán bal térde.

Szerda délelőtt, DVSC-edzés, a Loki csapatkapitánya kitámasztott, aztán a sárba zuhant. A baj nem újkeletű, a sors immár hónapok óta kegyetlen játékot űz a 15-szörös válogatott futballistával, aki tétmeccsen legutóbb novemberben, a PAOK elleni UEFA-kupa-visszavágón lépett pályára. Böőr bal térdét február 25-én megműtötték, a játékos remélte, ott lehet az FC Bruges elleni visszavágón. Ehhez képest…
"Vigyáztam magamra, mégis újra megsérültem – mondta a Loki 81-ese. – Borzasztó nehéz újból belekezdeni a rehabilitációba, hiszen a hét végén a juniorban talán már futballozhattam volna. Most inkább nem is tippelgetnék, mikor térhetek vissza, mert nem tudom a választ."
Kérdezzük, mit szól a csapatkapitány a gárda teljesítményéhez, elvégre az a második helyen áll, ám nem várt válasz érkezik.
"Szurkoló lettem…Olyan régóta csak nézője lehetek a meccseinknek, hogy teljes valóságában nem tudom átélni azt, amit a többiek, akik napról napra a következő találkozóra készülnek. Lefoglal a saját problémám, hogy nem normális ez az állapot. Nem, nem égtem ki, nem vagyok padlón. De volt már jobb periódusom…"