magyarfutball.hu

2017.01.31 Tamás Krisztián a Gyirmót csapatához igazolt!

kép
Tamás Krisztián Budapesten született és az Újpest FC - ben nevelkedett, majd onnan 2009 -ben került át az Illés Akadémiára. Szombathelyen három évet töltött és 2011 - ben egy próbajáték után, felvették az AC Milan labdarúgó Akadémiára. Az olasz sztárcsapat utánpótlásában pallérozódott újabb három évig, amikor 2014 nyarán a Milan kölcsönadta, az AS Varese csapatának. Az olasz másodosztályban négy bajnoki mérkőzésen szerepelt, de 2015 januárjában már a patinás, cseh Slavia Praha - ban futballozott tovább. Tamás Krisztián, továbbra is a Milan kölcsönjátékosaként, 11 bajnoki találkozón szerepelt a cseh élvonalban.

A 2015 - 2016 - is idényt azonban, már ismét az olasz Serie B bajnokságban kezdte. A Spezia Calcio végleg megvásárolta Tamás Krisztián játékjogát, aki a Spezia - ban újabb öt olasz másodosztályú bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

Tamás Krisztián játszott a 2014 - es magyarországi U 19 - es Európa bajnokságon és az újzélandi U 20 - as világbajnokságon is. A magyar korosztályos válogatottakban összesen 21 alkalommal szerepelt és ezeken a találkozókon öt gólt is rúgott

Tamás Krisztián már csatlakozott az Isztria félszigeten edzőtáborozó csapatunkhoz.

A labdarúgónak sok sikert és jó egészséget kívánunk a Gyirmót FC Győr csapatában.