magyarfutball.hu

2002.10.15 Kispest: Bárányos Zsolt aláírhat

Már tényleg csak az utolsó aláírás hiányzik ahhoz, hogy Bárányos Zsolt pályára lépjen a Kispestben. Mint Kiss Zsolt, a tulajdonosok egyike elmondta, a legutóbb a belgiumi Lommelben futballozó középpályás már aláírta a szerződését, csupán az van hátra, hogy a klub bemutassa a ligának a játékos éves fizetésének hetven százalékáról szóló garanciát.

Ha ez nem történik meg, Bárányos nem léphet pályára a Honvédban, de szerinte nem lesz akadálya a középpályás pénteki, győri fellépésének. Így legalább valami öröm is érheti a Dorel Balint és Marius Sasu eltiltása miatt nem kifejezetten vidám kispestieket.
Persze nemcsak szakmailag, hanem anyagiakban is erősödnie kellene a csapatnak, hogy ne legyen gond a bentmaradás kiharcolása. Mint korábban már többször írtunk róla, Timár Béla polgármester négy évre harmincmillió forintot ajánlott fel a klubnak, cserébe az önkormányzat üzletrészt szeretne vásárolni.
"Valóban nem nagy összegről van szó, de így is köszönjük, mert minden fillérre szükségünk van – folytatta Kiss Zsolt. – Legalább azt elértük, hogy az önkormányzat is felismerte, finanszírozni kell a Kispest–Honvédot. Persze nekünk is meg kell vizsgálnunk, hogy menynyit adunk és kapunk, így csak ezek után tudunk dönteni a polgármester úr ajánlatáról.”
Ne feledjük, éppen kampányidőszak van – úgyhogy a kispesti polgármesterségre pályázóknak néhány napig még lehet srófolni az árakat.