magyarfutball.hu

2008.07.21 Bárányos mégis a Szpariban folytatja

Mégis Nyíregyházán folytatja pályafutását Bárányos Zsolt. A rutinos középpályás a nyár elején már elígérkezett a Szparihoz, ám akkor egy külföldi ajánlat miatt mégsem szerződött a szabolcsiakhoz. Mivel az ausztriai szerződés mégsem jött létre, Bárányos így ismét jelentkezett Nyíregyházán és 1+1 éves szerződést kötött a klubbal.

Bárányos korábban azzal a feltétellel fogadta el a Szpari ajánlatát, hogy ha külföldről komolya ajánlatot kap, akkor azt részesíti előnyben. A kopasz középpályásnak volt is egy lehetősége Ausztriában, ám a szerződés mégsem jött létre. Bárányost ezt követően több élvonalbeli klub is megkereste, ám a játékos tartotta a szavát és ismét felvette a kapcsolatot a szabolcsiakkal, akik idő közben már igazoltak új játékosokat, így nem tudták azokat a feltételeket kínálni a játékosnak, mint korábban.
Bárányos azonban az új szerződésre is rábólintott és szeretne bizonyítani a Szpari szurkolóinak.
- Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen kell majd bizonyítanom, hogy mindenki elfogadjon. A mai követelmények mellett egyébként is hétről-hétre újra kell bizonyítani. Az a célom, hogy minél hamarabb beilleszkedjek a csapatba, és jól teljesítsek - mondta Bárányos a szpari.hu-nak.
-a felek a szerződéskötésnél újfent abban állapodtak meg, hogy komoly külföldi ajánlat esetén elengedik a középpályást.