magyarfutball.hu

Vasas FC - FC DAC 2 : 0 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Vasas FC - FC DAC 2019
  2. Vasas FC - FC DAC 2019
  3. Vasas FC - FC DAC 2019
  4. Vasas FC - FC DAC 2019
  5. Vasas FC - FC DAC 2019
  6. Vasas FC - FC DAC 2019
  7. Vasas FC - FC DAC 2019
  8. Vasas FC - FC DAC 2019
  9. Vasas FC - FC DAC 2019
  10. Vasas FC - FC DAC 2019
  11. Vasas FC - FC DAC 2019
  12. Vasas FC - FC DAC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 2 (1)
barátságos mérkőzés, stadionavató
nézőszámok:
  1. fcdac.sk: -
  2. vasasfc.hu: -
  3. nso.hu: 4.900
Telt ház!
Magyarország Vasas FC Szlovákia FC DAC
vezetőedző:
Szanyó Károly
vezetőedző:
Hyballa Peter

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Jura1913
    2023.02.01, 15:12
     
  2. avatar: Jura1913
    2023.02.01, 15:06
    Goals: 78. and 88. Birtalan.

    Vasas FC: Rados (46. Szmola, 69. Bősz) – Terbe (46. Viczián), Szilágyi (46. D. Tóth), B. Tóth (46. Hajdú), Lakatos (46. Gál) - Hinora, Kovács (82. Ferenczi), Daróczi (46. Szatmári), Rétyi (46. Tóth) – Balajti (46. Nagy), Király (46. Birtalan). Coach Károly Szanyó.

    DAC: Jedlička - Koštrna, Kružliak, Šatka, Šimčák (46. Blackman) - M. Vida - Veselovský (46. Bilenkyi), Ronan, Kalmár, K. Vida - Divković. Coach Peter Hyballa.

    Source: https://www.dac1904.sk/clanek.asp?id=Pripravne-stretnutie-Vasas-FC-FC-DAC-1904-2-0-0-0-4098
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.07.06, 10:29 (szerk.: 2019.07.06, 13:15)
    TV-n keresztul is lehetett erzekelni, hogy a hangulat oriasi, jo volt latni a boldog arcokat.
    Ami a meccset illeti Karcsi okosan ertekelt, nincs szukseg kulonosebb kommentekre ez most igy alakult pici szerencsevel.
    Ez benne van.
    Ami az ellenfelet illeti, en azt hittem, hogy a DAC ennel azert erosebb, ennyi helyzetbol semmit nem ertekesiteni nem jo elojel a jovo hetre.
    Ez legyen az O bajuk.
    Josolgatni nem szerencses, de ez a csapat ezzel a kerettel fel kell, hogy jusson gond nelkul.

    Igy elsore ezek jutottak eszembe.

    Nem hinném, hogy egy ilyen meccsen, ilyen baráti szurkolótáborral rendelkező ellenfél ellen egy tizenegyesből lőtt gól után be kéne háromszor mondani, hogy Vasas egy, DAC nulla.

    Majd a Soroksár meg az Ajka ellen. Ott igen.

    A Dac azért mas szinvonal,lehetett érzékelni, a sebesség különbséget.De azért gratula,majd meglátjuk ősszel.

    Fehér holló ritkaságúan szimpatikus ellenfél és ellentábor,.kikkel az első perctől megvolt a közös hang, szinte együtt szurkolt a két szurkolósereg.
    Örömünnep, gála - baromira nem illett bele ez most.

    Egyébként szép este volt, nagy hangulattal, és szerencsésen alakuló meccsel, ahol többen is nagyon biztatóan játszottak.

    A megnyitó egy kötelező műfaj, amitől én kicsit idegenkedtem. Ami tetszett, h nem voltak fölösleges (politikai) beszédek, unalom. Ami nem tetszett, hogy a világ legbrutálisabb himnusz feldolgozását hallgathattuk, nem tudom, ki felelt ezért, de kb 13 mp guglizás után rátalálhatott volna a hivatalos, és ingyen letölthetőre. Ez a gyorsított xar nem a magyar himnusz.

    Lehetett érzékelni, akár sebességben, akár összjátékban, akár testi erőben.
    Csak ők a szlovák első osztály másodikjai, míg mi az nb2 negyedikje.
    Valaki azt várta, hogy majd nem látszik ekkora különbség a pályán?

    A B1 és B2 szektor a Vasas Kubala Akadémia edzői, játékosai és hozzátartozói számára van fenntartva (vasassc.hu)
    Na, ezek voltak rendkívül foghíjasak. Hogy miért, az jó kérdés.

    A többi részen nagyjából mindenütt telt ház volt.

    Ilyen fantasztikus hangulatú meccsen, normális vendég szurkolótáborral nagyon rég nem voltam.

    Mind ülőhely hivatalosan, de a tábor kapu mögötti székei fémek és felhajthatók, ahonnan állva is lehet szurkolni. + jobban belátod a pályát állva.

    1. Az őrök beengedésnél bunkók voltak.

    2. A megnyitó színvonala kritikán alluli, az a nő aki drukkolásra bíztatott... finoman szólva ciki, az együtes.... elhiszem,hogy Vasas drukker az énekes szeretem is ezért,de ilyen hanggal ne énekeljen ha lehet.

    3. Szurkolás. Biztos nagyon jó,hogy jöttek lengyelek,de egy Vasas meccsen ne éltessünk már lengyel csapatot,ne drukkoljunk lengyelül. Ami még szégyenletesebb volt az a hajrá Győr, Újpest, Békéscsaba ( mintha azt is hallottam volna), na ez vérlázító. Egy Vasas drukker szájából ezek a szavak nem hangozhatnak el!!!

    A nagy barátság (mi régebben kergetőztünk) is zavar, de jó legyen, leszarom,de részemről ez abban ki is merül,hogy nem ütöm meg, nem küldöm az anyjukba őket. Szerintem mindenkinél elégnek kellene lenni ennyinek. A pályán kívül azt csinál amit akar, felőlem ott lehet Győrben minden meccsen, de a Fáy utcában fogja vissza magát.

    Égett a pofám miattatok!

    4. A stadion mennyibe került, 9 milliárd? A kapuk mögötti székeket kulccsal kellett feszegetni,hogy lenyíljanak. Felhejtani nem lehetett csak minden másodikat mert maguktól visszaereszkedtek. Hogy lett átvéve a stadion???

    Esetleg ennek ez a rendeltetésszerű működése? Meglepődnék rajta.

    5. A focink nagyon bíztató volt a hibák ellenére is, különösen ha figyelembe vesszük ki volt az ellenfél, a felkészülés milyen szakaszában járnak ők, és mi.

    Tudom Én vagyok akinek semmi sem jó, de hiába van annyi büfé, ha 2 ember dolgozik büfénként, kígyóznak a sorok. Pedig most nem lehet azt mondani, hogy váratlanul voltak 5 ezren a stadionban. Bele se merek gondolni, mi lett volna ha a helyszinen kell mindenkinek jegyet vásárolni...

    Basszus gyerekek !Hát az a Drága Angyalföld molino valami szenzációs.A 14-es tujával,szegény Batár Petivel,a vörös hajú szemüveges talán a Füzér Laci ? (Isten nyugosztalja)Veres Gyuri a legendás sállal,és persze a drága Sesével.Óriási tisztelet az ötletgazdáknak és az alkotóknak.

    Nekem az élőben előadott Survivor szám is bejött.Ez sem megszokott.

    Nagy tisztelet Peter Hyballának a DAC mesterének,hogy erre a meccsre Mátét nevezte ki csapatkapitánynak.

    Egy olyan srác rajzolta, aki a New York Times-nak gyakorta illusztrál. A stadion belsőért felelős art directoré a koncepció amibe az ultrák és mi öregecskék is beleszóltunk. A VSZK csak finanszírozta. Innen is köszönjük mindenkinek aki tett érte.

    1. Nem tudom, h ment a Kubala jegyigénylés. Mindenesetre nagy grat a buzeránsnak megint. Nagyon "jó" érzés volt 20:10-től bekapcsolódni a közvetítésbe és látni azt a 150-200 üres helyet. Az első alkalom lett volna, h mind az öten + egy "barátnő" és egy "barát" jött volna velünk. De a függőre újra kellett regisztrálni, 7 jegyet nem vehettem, mire megjött a kártya már nem volt jegy. H ütni már valami ki a fejéből azt a kibaxott családi meccsrejárást, nem hiszem, h egyszer nem tudja lekoccolnia a kobakját egy betonfalban.



    2. A lelátói hangok miatt szomorú voltam. Miki ez nagyon nem jött jól! Évi 2x megyek DAC meccsre, nem leszek népszerű a a "DAC nullával". A törzskocsmájukban egyetlen klubcímer hiányzott eddig is, a Vasasé! Nem hiszem, h örülnének ha legközelebb kiragasztanám.

    Meg kell védjem a kommentátort. A fax gondolná semlegesként, h ezen a meccsen bárkit is szidni fognak. Teljesen jogosan gondolta a picipestiek tiszteletét. De jót tett a stadion "állapotának" is a Honvéd meccse előtt, ha ezek elhangoztak.

    Nálam a lengyelek elmentek, azzal nincs gondom.


    3. Remélem gondolt rá a szivárványos, h akik nem tudtak kijutni tegnap, azok is láthassák az öregfiúk meccset(is).

    Még néhány szösszenet: igen a büfénél negyedórás sorok voltak de: onnan is jól lehetett látni a meccset és egy korsó soproni mindössze 400 Ft volt. Befelé és hazafelé a Béke út felől Fáy majd Hajdú utcai nagyséta és onnan még egy jó öt perc a beléptető kapuig de: ha ezt kihagytam volna nem látom a stadion bejáratának gyönyörűséges kívilágítását.Remélem hogy ez az út a volt kinai piaci rész rendezés után lerövidűl egy Béke úti bejáróval. Egyébként én se örűltem a DAC meghívásának de utólag belátom jó választás volt remek hangulatot csínáltak. Ugyanez nem lett volna egy olasz vagy esetleg egy délamerikai csapat meghívása esetén.

    Még este 8-kor is kerestek rajtam jegyet, igény lett volna bőven. Kár azokért a székekért amik üresen maradtak. Bár szerintem lehet, hogy egy kicsit csalóka a kép, hiszen kb. 300 ember folyamatosan sorban állt a büféknél. A parkolás alapból megoldatlan volt. Az egész Hajdú u. is le volt zárva VIP-nek. Nem tudunk kezelni 5000 embert.
    Nagyon jól éreztem magam, felejthetetlen este volt. A DAC meghívása a legeslegjobb ötlet lett, az egész stadiont igazi fociünneppé varázsolták a kilátogatók.
    A VSZK lesz a B közép? smiley
    /még keresem a helyem hol is táborozzak le életem végéig/.
    Jók voltak a programok, a rengeteg ismerős, ebből még bármi lehet!!

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138&token=bfe396c6fb188fd65388babcabd5bcb6
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.31, 20:46
    Bő egy hónappal a mérkőzés előtt minden jegy elkelt a Vasas labdarúgócsapatának új arénája, az új Illovszky-stadion nyitó mérkőzésére.

    Az angyalföldi klub pénteki tájékoztatása szerint így telt ház – 5150 fő – előtt rendezik meg a július 5-i, Dunaszerdahely elleni találkozót.
    A másodosztályú klub közleménye szerint a felkészülési összecsapás előtt családi programsorozattal várják a szurkolókat a Fáy utcában.

    2019.05.31
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/vasas-telt-haz-lesz-a-dac-elleni-stadionavaton-2703473
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.18, 20:30
    kép
    TERVEZETT PROGRAM (július 5.):

    16.00: Kapunyitás

    16.30: Vasas-Magyar Válogatott öregfiúk mérkőzés (Dr. Genzwein Ferenc és Gellei Imre vezetésével)

    18.00: Piros vs. Kék (Kiss László és Müller Sándor vezetésével)

    19:15: Ünnepélyes megnyitó

    20:30: Vasas FC-FC DAC 1904

    (a további részletekkel és a stadionon kívüli programokkal kapcsolatban folyamatosan jelentkezünk a hátralévő időszakban)

    JEGYINFORMÁCIÓK:

    Ahogy erről korábban tájékoztatást adtunk, a Vasas Sport Club május 20. és 31. között elővásárlási lehetőséget biztosít a Vasas család következő tagjai számára:

    - A 2018 márciusa óta megújított Vasas-függő regisztrációval rendelkezőknek (kártya bemutatása szükséges, aki még nem kapta meg a kártyáját, adatbázisból azonosítják)

    - A Vasas Szurkolói Klub tagjainak (taglista alapján azonosítják)

    - A 2018/2019-es szezonra érvényes labdarúgóbérlettel rendelkezőknek (bérlet bemutatása szükséges)

    - A Vasas SC és a Vasas Kubala Akadémia tagdíjfizető sportolóinak és családjaiknak (a MyVasas rendszer és a VKLA nyilvántartás alapján azonosítják)

    Hol és mikor lehet jegyet vásárolni?

    A belépőket az elővásárlási időszak során kizárólag személyesen lehet megváltani a Fáy utcában, a Vasas SC központi konténerirodájának földszintjén az alábbi időszakokban:

    - minden hétköznap 16 és 20 óra között

    - május 21-én (kedden), május 23-án (csütörtökön), május 29-én (szerdán) és május 31-én (pénteken) 10 és 13 óra között

    - május 25-én (szombaton) 10 és 13 óra között

    Hova és milyen áron válthatóak jegyek az elővásárlási időszakban? (RAJZ)

    1. kategória (A2 – felezővonalhoz eső rész, valamint B3 és B4) – felnőtt: 3500 ft, nyugdíjas: 2500 ft, 18 éves kor alatt és 75 év felett: 500 ft

    2. kategória (A2 alapvonalhoz eső rész, valamint B2) felnőtt: 2500 ft, nyugdíjas: 1500 Ft, 18 éves kor alatt és 75 év felett: 500 ft

    3. kategória (C1, C2, C3, C4 – állóhelyek, valamint B1) felnőtt: 1500 ft, nyugdíjas: 1000 Ft, 18 éves kor alatt és 75 év felett: 500 ft

    Megjegyzések:

    - Egy személy maximum négy jegyet vásárolhat

    - Az 500 ft-os kedvezményes jegyek személyigazolvány felmutatásával jogosítanak belépésre

    - A nyugdíjas jegyek a nyugdíjas törzsszámról szóló igazolás felmutatásával jogosítanak belépésre

    - A biztonsági előírások miatt az ölben ülő gyermekek számára is minden esetben jegyet kell váltani 500 ft-os áron

    - Mozgáskorlátozott szurkolóinkat arra kérjük, hogy a lenti elérhetőségeken jelezzék igényeiket

    - Az A1 szektor a Vasas legendái, eredményes labdarúgói és az anyaegyesület kitüntettjei, számára van fenntartva

    - A B5 és B6 szektor a Vasas Kubala Akadémia edzői, játékosai és hozzátartozói számára van fenntartva

    - A vendégszektor jegyeinek értékesítése a dunaszerdahelyi klubon keresztül történik

    - Az elővásárlási időszak zárultával (június 1-től) a nem értékesített belépők a Jegymester online felületének bevonásával, illetve a későbbiekben kijelölt időpontokban a Fáy utcai pénztárakban vásárolhatóak meg

    Amennyiben kérdés merül fel akár a program, akár a jegyinformációk kapcsán, a következő elérhetőségeken állunk továbbra is szurkolóink rendelkezésére: fuggo@vasassc.hu; 06 1 320 9457

    http://www.vasasfc.hu/hirek/stadionavato_jegy-_es_programinformaciok-3708