magyarfutball.hu

MTK Budapest - Ferencvárosi TC 2 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.11, 11:03
    Ezt a meccset nem a végén vesztettük el, hanem a középkezdésnél, a beszari taktikával. Aztán a 3 támadó cseréje olyan rizikó volt, ami először hozott valamit, aztán el is vett, így maradt a vereség. Komolyan kezdek kételkedni egy olyan szakemberben, aki ezzel a védelemmel akar bajnokságot nyerni. Azzal a védelemmel, amelyiknek bármelyik kiesőjelölt rúg kettőt... Még egyetlen vezetőnkre sem írtam, hogy takarodjon, de nem állok messze tőle. Ott tartunk, hogy a bajnoki címnek már csak pár ember örül, a vereségek meg szinte fel sem bosszantanak. Mi lesz belőled, Fradi ?


    Előre hozom az osztályzást.
    Dibusz 4 - Dilaver 4, Nalepa 4, Hüsing 3, Ramirez 6 -Gera 4,Gyömbér 3 - Lovrencsics 2, Trinks 2, Nagy D.3 - Böde 1


    de ez nem normális hogy csak azért vált szerkezetet a csapat, mert légióst kell lehozni, ha be akarják állítani Djuricint, meg azért nem kezdő, mert Trinks meg a 4 védő sem magyar. az új gyerek meg nem állhat be Lovrencsics helyett, hanem Trinkset is mindenképp le kell mellé hozni.


    Sajnos nagyon kevesen voltak tegnap az MTK - Fradi meccsen. Nem kuriózum, ilyen már volt máskor és más ellenfelek ellen is. De hogy az egész fordulóban a mi meccsünkön voltak a legkevesebben, az példátlan. Már több mint hat évtizedet megéltem, de ilyenre nem emlékszem. Kemény klubvezetői (és MLSZ) munka áll a dolog mögött. Nem lehetett egyszerű ezt elérni.


    Mi a picsát csináltak 3 hétig? A tetves szögletek még mindig az ötös vonaláig mennek be térdmagasságban. A rögzített helyzeteinkben annyi veszély van , hogy egy u 14 -es csapat is levédekezné. Láthatólag nincs a többségnek 90 perces erőnléte. Meddig soroljam még az ordító hiányosságainkat. Ezért valakik felelősek.


    Egy kétszáz férőhelyes szektor van megnyitva. Veszünk egy italt és beülünk. Mit látok? A Gyömbit a kezdőben.... Már tudta,m a végkifejletet. A szektorban örökös jövés menés, artikulátlan részeg hasznos idióták kárálása. Egyszerűen méltatlan helyszín. Mondom kiülünk a szélre. Se balra, se jobbra nem lehet! Pont a kapott gólnál jöttünk ki, és a háralévő meccset a sarki kocsmában néztük meg, a tulaj legnagyobb örömére. A Smirnoff és a Finlandia is elfogyott, de azért juicét a szomszédból kellett hozni. Szóval azért utaztam oda-vissza 120 kilométert, hogy berúgjak egy köpködőbe......


    Én már nem tudok hitelt adni a szavainak. Ha egy bundesliga edző ennyit tud kezdeni egy csapattal, akkor nekünk nem bundesliga edző kell. Tavaly az őszi szezon után ráfogtuk a pocsék, nézhetetlen fosra azt, hogy nagyon sok ponttal vezetünk, nem koncentrálnak eléggé a srácok. Aztán miután meglett a bajnoki cím, a tavaszt gyorsan el is felejtettük. Aztán most ugyanott folytatjuk. Emiatt a bl-ből is kipotyogtunk csúnyán és per pillanat a túrkálós vasas öt ponttal vzeti előttünk a tabellát, mi meg Détári féle szuper produkcióval aszisztálunk hozzá. Kezdek abban is kételekedni, hogy jók voltunk-e egyáltalán bármikor és nem csak szerencsénk volt tavaly ősszel az első 10 fordulóban. Mert az nem lehet hogy azóta 30 meccsünkből fel tudtunk mutatni kb 4-5öt ahol az nb1-ben jobb játékot tudtunk prudkálni.


    Dibusz is kezdi kiverni nálam a biztosítékot jópár játékossal együtt.
    Ez a gól is, amit kapott? Djuricin meg leüti a lasztit a 16-oson belül? Hogy lehet ennyire kevés esze valakinek is? Nem érzékelte, hogy a bíró csak a sorfalat nézi ilyenkor?


    Úgy értem, ha én Varga lennék, a a faszom tele lenne vele, hogy minden második meccsen kispadozok, hogy ajóképűek játszhassanak helyettem, ha Radó lennék, gondolom, felmerülne bennem, hogy mit keresek itt, ha Lovre lennék, felmerülne, hogy miért nem játszom a posztomon, ha Dibusz, akkor meg az, hogy hogyan fordulhatnak le a védelmünkről minden meccsen úgy, mintha egy rajzfilmet néznék. A szétcsapták valami olyasmi, hogy míg tavaly (a szezon első felében eléggé világos volt, mit játszunk, most sokszor még az sem világos, hoyan fogunk kapura lőni.


    Nem kell szakértőnek lenni ,hogy mik a hibáink. A félidőben már az Mtk játékosa világgá kürtölte, hogy kell ellenünk játszani. Nem titok ezt már mindenki tudja! Azt kell feltalálni Dollnak, hogy mit játszunk ezután, hogy eredményesek legyünk. A második félidőben az átlövések hiányát eltekintve, egész jól megoldottuk, csak a buta egyéni hibák ne jönnének.


    Egyébként Nalepa és Hüsing is 190 felett van, hogy a picsába nem nyertek egy párharcot sem a Trógerle ellen??


    Rossz nézni jó pár játékost. Varga olyan buta és ostobán focizik hogy az fáj. Dibusz már hónapok óta irritál hogy nem tud egy labdát megfogni egyetlenegy bravúrja sincs sőt még betlizik is. Böde elől ténfereg ,lassan kevesebbet fut mint Dibusz a kapuban. Gera ... inkább nem mondok semmit. Egyedül Rami és Djurci aki robotol és fut harap ,talán ebből a koreai srácból is lehet valami de könyörgöm ,miért estünk enynire szét?. Még ott vagyunk a 2. helyen ,de már a faszom ki van azzal az ellenfél ahányszor kapura lő az lassan gól lesz mert vagy a védő nincs ott vagy nincs kapusunk. Demoralizáló az ellenfelek helyzetkihasználása és a miénk is bár ezen a meccsen nem sok volt. Bután is focizunk ami még nagyobb baj.


    Sajnálom a csapatunkat nem érdemeltünk ma vereséget, kár hogy az első félidőben nem tudtunk úgy dominálni mint a másodikban. Mi van Pintérrel és Radóval ? Győzni kell már a következő meccseken mese nincs, mert ha nem akkor nem csak a játékos keretben hanem a szakmai stábban is kell a változás mert akkor a közép mezőnybe fogunk lecsúszni. Ne legyen igazam. Holnap pedig remek hangulatot varázsoljon a Tábor Pécsen. Hajrá Fradi.


    Az elmúlt 5 meccsből egyet tudtunk megnyerni. Azt is a tökutolsó Gyirmót ellen. Szégyen!


    Kontraszt avagy az élet produkál furcsa dolgokat...

    Ma idegenben az örökrangadon 50 Fradi szurkoló. Nem tudom mennyi lehetett közülük a halhatatlan bé közepes fizetett. Nem is lényeges...
    Holnap meg több mint 5000 SZURKOLÓ, ULTRA, HULIGÁN szintén idegenben.

    Nincsenek véletlenek. Minden okkal történik. De majd ezt is lesz aki megmagyarázza.

    http://ulloi129.hu/2016/09/10/elo-az-orokrangadorol-5/