magyarfutball.hu

Budapesti Honvéd SE - MTK-VM SK 1 : 2 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2022.04.05, 17:35 (szerk.: 2022.04.06, 09:31)
    A 23. forduló játékosa: Zsiborás Gábor Ilyen csak egyszer fordul elő az életben

    A mérkőzés után melegében sikerült szóra bírni, — Tízes osztályzattal jutalmaztuk teljesítményét, Ez óriási. Nagyon köszőnöm. Nem is gondoltam jót volna. Ez csak egyszer fordul elő az ember életében.

    — Egyes szurkolói vélemények szerint a gólnál mintha hibázott volna. Ott ragadt a vonalon, és nézte, hogy Csehi befejeli a labdát a bal felső sarokba. — Szándékosan maradtam a kapuban, mert a beadásinál két védőtársam is felugrott a Honvéd csatárával, és arra számítottam, hogy vagy elfejelik, vagy meglökik Csehit, és így sikerül tisztázni. Nos, ezért nem indultam ki a kapuból. — A bekapott gól után számított arra, hogy még megnyerhetik a mérkőzést? — A Honvéd-játékosok nem sok időt adtak a gondolkodásra, de azért gyorsan túltettem magam a gólon, igyekeztem arra koncentrálni, hogy minden

    lövésnél és fejelésnél a helyemen legyek. " Amikor Hahnt kiállította a játékvezető, akkor nem gondolt arra, hogy most magán a sor, hiszen 2-1-re vezettek, és várható volt, hogy a Honvéd fergetegesen támadni kezd. — Csak annyit figyeltem, hogy a védelem hogy változik, ki jön középre Hahn helyére. — Kámán sérülésében nem érzi hibásnak magát? — Nem tehettem róla. Amikor kiindulnám, arra vigyáztam, nehogy tizenegyes legyen az ütközésből. Még el is fordultam a levegőben, sajnos Kámán szerencsétlenül belefejelt a fejembe. Nagyon sajnálom az esetet, de nem tehettem róla.

    — Az utolsó percekben Cseh elhúzásáért tizenegyest kellett volna ítélnie a játékvezetőnek...
    — Erről nem vagyok meggyőződve, mert én úgy láttam, hogy amikor Cseh fordult, kicsúszott a lába.

    — Mindettől függetlenül, fantasztikus dolgot produkált ezen a mérkőzésen.
    — Szerencsém volt. Kijött a lépés. Sok nagy csatában vettem már részt, és ez olyan, mint a matematika. A nagy számok törvénye alapján egyszer igen nagyot lehet produkálni, örülök neki, hogy éppen ezen a fontos találkozón sikerült ezt megtennem. A tízes osztályzatért hálás vagyok, és kimondhatatlanul örülök neki. Természetesen köszönhetem játékostársaimnak is, akik hősiesen védekeztek ezen a mérkőzésen.

    — Parádés védései közül melyiket tartja a legnagyobbnak?
    — Az utolsó percben Csehi közelről ráfejelte a labdát, és ezt sikerült reflexmozdulattal kiütni. Talán ez volt a legnehezebb.

    — Mikor érezte, hogy ezt a mérkőzést nem lehet elveszíteni?
    — Akkor, amikor a játékvezető lefújta a találkozót.

    — Mióta véd az NB Iben?
    — Ha jól emlékszem 1977 óta, de ebből háromszor egy évig sérült voltam.

    — Meddig akarja folytatni? — Azt hiszem, van még egy-két évem. — Nem pályázik külföldre? — Ha kapok egy jó szerződést, akkor talán. — Hogy érzi magát a Hungária körúton?
    — Nagyszerűen. Jó kollektíva, Verebes mesterrel nagyon jó együtt dolgozni.

    — Megnyerik a bajnokságot?
    — Nem akarom elkiabálni. Szeretnénk.
    Boross Dezső

    Nemzeti (nép)Sport
    1990.04.18