magyarfutball.hu

 1. Tippek sportfogadáshoz? Íme, pár tanács.

  Íme, pár tanács, ami minden futballrajongónak jól jöhet!

  A futball szerelmeseinek körében egyáltalán nem számít ritka jelenségnek, ha fogadnak is kedvenc csapataikra. Miért ne kereshetnénk egy kis plusz pénzt kedvenc hobbinkkal, ha már valóban aktívan foglalkozunk vele? Azonban ebben nem mindig szerencsés minden focirajongó. Ezen a területen ugyanis néha jóval több kell, mint sportszakértelem. Íme tehát néhány tipp, amely garantáltan jól jön majd ennek kapcsán.
  kép
  Bulvármagazinok
  A sportfogadás terén sajnos nem mindig elég az adott csapat erősségeit és gyengéit ismernünk. Sokan kizárólag a saját szakértelmükben bíznak, és egyáltalán nem veszik figyelembe az emberi tényezőt. Pedig enélkül igencsak kockázatos lehet a játék. Amennyiben viszont a lehető legpontosabban szeretnénk megjósolni a meccsek kimenetelét, nem érdemes kizárólag a sportújságok nyújtotta információkra támaszkodnunk. A bulvármagazinok sokkal több értékes infóval elláthatnak bennünk ilyenkor, mint az sokan elsőre gondolnák. A meccsek eredményeinek tekintetében rendkívül mérvadó lehet ugyanis, ha a csapat csatárának valamilyen krízis támad a magánéletében, vagy ha az edző gyerekeinek drogproblémái lesznek. Bár nagyon furcsának tűnhet sokak számára, de ez az igazság. Épp elég, ha az edző nem tud megfelelően figyelni, mert családi problémái akadnak, és a szezon eddig veretlen csapata máris csúnyán elveszi a meccset.

  Jegyzetelés és elemzés
  Ha valóban szeretnénk a legjobb eredménnyel fogadni, akkor érdemes lejegyzetelnünk a fontosabb infókat, amik ilyenkor tényezők lehetnek – majd pedig ezeket alaposan elemeznünk. Legyen szó egy új edzőről vagy átigazolt játékosról, esetleg valamilyen magánéleti problémáról, amely a csapattagokat sújtja, mindig jegyezzük fel ezeket. Ehhez nem árt, ha egy külön füzet vagy diktafon is a rendelkezésünkre áll. Tehát a legjobb, ha mindig elkülönítve és kellően rendszerezve tároljuk ezeket az infókat, amik néha igencsak komoly pénzt érhetnek. Ha megfelelően átlátjuk őket, sokkal pontosabb képet kaphatunk a meccsek kimeneteléről.
dátum: 2022.06.21, 12:00
Magyarfutball Blog

A Magyarfutball.hu blogja - érdekességek, kuriózumok, anekdóták a magyar labdarúgás mindennapjából.

Kategóriák
 1. egyéb (16)
 2. Bolhapiaci kincsek (50)
 3. Fan Art (7)
 4. Focis játékok (8)
 5. Futball és művészet (15)
 6. Gépház blog (17)
 7. Grund focipályák (4)
 8. Így szeretlek Magyar Futball! (4)
 9. Játékvezetők (2)
 10. Külföldi példák (3)
 11. Magyar foci mindenhol (24)
 12. Magyarfoci in English (3)
 13. Magyarfoci máshogy (31)
 14. Meccsen jártunk (4)
 15. Mezek (6)
 16. Programajánló (17)
 17. Retro (1)
 18. Szurkolók (3)
Kapcsolat / contact
info@magyarfutball.hu
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!