magyarfutball.hu

2014.01.09 Zsótér Donát szerződést hosszabbított a Videotonnal!

kép
Egy évvel ezelőtt, a spanyolországi edzőtáborban a felnőtt csapattal együtt készült az akkor 17 éves Zsótér Donát, sőt az egyik felkészülési mérkőzésen még gólt is szerzett. Azonban már korábban, még a 2012-2013-as szezonban bemutatkozott a felnőtt csapatban, Paulo Sousa összesen hat alkalommal adott lehetőséget a fiatal tehetségnek - mellyel a jelek szerint élt is.
Az idei szezonban már stabilan az első keret tagjaként készült, bajnokin azonban még nem mutatkozott be az NB I-ben, de a Vidi II-ben rendszeresen pályára lépett, és jó teljesítményt nyújtott. Sőt, a Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzésen, melyet 4-0-ra nyertünk meg, egy bődületesen nagy gólt szerzett. A napokban klubunk hároméves szerződéshosszabbítást ajánlott Doninak, amit a játékos örömmel el is fogadott.

"Néhány hónapja vetődött fel, hogy meghosszabbítjuk a szerződésemet. Mivel remekül érzem magam a Vidiben, örülök, hogy pont került az ügy végére. Ősszel nem kaptam túl sok játéklehetőséget, amiről természetesen én is tehetek, ugyanakkor fiatal vagyok még, van időm és remélem esélyem is lesz bizonyítani. A társak, az edzők és a vezetők egyaránt nagyon sokat segítenek a Vidinél, nagy reményekkel várom a tavaszt. Hamarosan edzőtáborba utazunk, jó csapatok ellen léphetünk pályára, ami fontos, hiszen maximálisan fel kell készülnünk a következő hetekben a szezon második felére. A négypontos hátrányt szeretnénk ledolgozni és megnyerni a bajnokságot, bízom benne, hogy ennek a célnak az eléréséhez én is hozzá tudok majd tenni" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Zsótér Donát.